25 bin TL'ye sistem önerisi

Bütçe
20-25K

swezzyexe

Centipat
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim gibi 20-25 bin TL bütçem var. 0-2. el bilgisayar toplamayı düşünüyorum. Genellikle FPS oyunu oynarım. 1080P'de oynatacak bir sistem olsun yeterli.

@815867

Başlıkta da belirttiğim gibi 20-25 bin TL bütçem var. 0-2. el bilgisayar toplamayı düşünüyorum. Genellikle FPS oyunu oynarım. 1080P'de oynatacak bir sistem olsun yeterli.

Son düzenleme:

@815867
Kasa ve PSU sıfır olur, geri kalan 2. el.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

17 bin TL'ye mis gibi Ryzen 5 5600 RX 6700 XT sistem toplanıyor, iyi izleyin. X serisi anakart pahalı bir tercih ama böyle bedava fiyata düşürürseniz alın tabii ki. Yoksa 1.800 TL'ye A520M anakartta yeterli. RAM ve SSD krizinden dolayı pusuda yatın, pazarlık yapın ve iyi fiyata düşürmeye çalışın. 16 GB DDR4 düzgün bir RAM'i 2 bin TL'e alırsanız eğer mükemmel olur. Bu adam pazarlıkla 1.500 TL'ye alıyor bile.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bunu da izleyin. Platform ilk sistemde ki gibi olur ama biraz daha kaliteli parçalar kullanırsınız ve ekran kartı RX 6800 XT gibi birşey olur.

Kasa ve PSU sıfır olur, geri kalan 2. el.

17 bin TL'ye mis gibi Ryzen 5 5600 RX 6700 XT sistem toplanıyor, iyi izleyin. X serisi anakart pahalı bir tercih ama böyle bedava fiyata düşürürseniz alın tabii ki. Yoksa 1.800 TL'ye A520M anakartta yeterli. RAM ve SSD krizinden dolayı pusuda yatın, pazarlık yapın ve iyi fiyata düşürmeye çalışın. 16 GB DDR4 düzgün bir RAM'i 2 bin TL'e alırsanız eğer mükemmel olur. Bu adam pazarlıkla 1.500 TL'ye alıyor bile.

Bunu da izleyin. Platform ilk sistemde ki gibi olur ama biraz daha kaliteli parçalar kullanırsınız ve ekran kartı RX 6800 XT gibi bir şey olur.

Dostum 2. el fazla uğraşasım yok kafam fazla karışıyor Sahibinden'de bir sistem buldum bu sisteme bakar mısın fiyatı 24.000TL
RTX 3060 Ti.
Ryzen 5 5600 kule tipi.
A520 anakart.
8x2 16 GB RAM.
500GB SSD.
Kasa ve PSU diyor ne demeli sence.

Dostum 2. el fazla uğraşasım yok kafam fazla karışıyor Sahibinden'de bir sistem buldum bu sisteme bakar mısın fiyatı 24.000TL
RTX 3060 Ti.
Ryzen 5 5600 kule tipi.
A520 anakart.
8x2 16 GB RAM.
500GB SSD.
Kasa ve PSU diyor ne demeli sence.
Uğraşman senin hayrına.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı