25 bin TL'ye sistem tavsiyesi

Bütçe
25000
Bu bütçeye 4050 de alınır neden 3050 tercih edilsin şu an her ne kadar yeterli gibi görünse de birkaç yıla ikisi de eskiyecek güçsüz kartlar.

Kusura bakmayın hocam. Bildiğim kadarıyla ve deneyimimle yardımcı olmaya çalışıyorum dediğiniz gibi 3050 biraz eski bir donanım ama 2060 Super bile şu anda iş görüyor en azından 3 sene sonra bir değişikliğe gidebilecek ekonomiye sahip olabilir çünkü 25k ya bir sistem önerisi zor gördüğünüz gibi önerdiğim PC de işlemci ve RAM konusundan sorun yok depolamada yeterli 3050 75W da bir yere kadar götürür en azından 100FPS değerlerine çıkar orta grafiklerde.

VA panel oyuncu monitörü tercih etmek doğru değildir lütfen dikkatli bir şekilde bakarak monitör önerin

Bu bütçeye 4050 de alınır neden 3050 tercih edilsin şu an her ne kadar yeterli gibi görünse de birkaç yıla ikisi de eskiyecek güçsüz kartlar.

Hocam kasa aynı kalsa sıkıntı olur mu AMD sistemdeki çünkü 6700XT ve 32 GB RAM benim için daha iyi olur ayrıca 500 GB yetmiyor bana, kasa değiştirmesek sonucu ne olur bu kasanın kötü yanları ne acaba?

Hocam kasa aynı kalsa sıkıntı olur mu AMD sistemdeki çünkü 6700XT ve 32 GB RAM benim için daha iyi olur ayrıca 500 GB yetmiyor bana, kasa değiştirmesek sonucu ne olur bu kasanın kötü yanları ne acaba?

PSU kötü ani voltaj dalgalanmalarında kendini feda edip patlayacaktır ama işte sorun burada ucuz PSU'nun güvenilirliğinde normalde her PSU bunun için var fakat ucuz PSU PC parçalarına da zarar verebilir bunun garantisi yok. Kasa ise hava akışı ve malzeme kalitesi için önemli kasa değişmese belki bir şey olmaz ama PSU önemli bir konu.

Sadece PSU değişsem sonradan olur değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…