Honor Magic Pad 2.Lise ogrencisiyim, hem ders hem de oyun için tablet bakıyorum Apple ve Samsung arasında kaldım. Bütçem 25k, 1 2K arttirabilirim. Oyun olarak PUBG oynayacagım kararsizim.
Apple yada samsung istiyorum tavsiyen için sagolHonor Magic Pad 2.
Samsung onermem. Apple alabilirsin ama alani yetersiz olabilir bazilari icin, ha 1,2 tane oyun oynuyorum zaten dersen apple al kesinlikle uzun vadede iyi olur. Alan yetmez diyorsan Huawei matepadlere bakabilirsin.Lise ogrencisiyim, hem ders hem de oyun için tablet bakıyorum Apple ve Samsung arasında kaldım. Bütçem 25k, 1 2K arttirabilirim. Oyun olarak PUBG oynayacagım kararsizim.
Samsung onermem. Apple alabilirsin ama alani yetersiz olabilir bazilari icin, ha 1,2 tane oyun oynuyorum zaten dersen Apple al kesinlikle uzun vadede iyi olur. Alan yetmez diyorsan Huawei MatePad'lere bakabilirsin.
Hocam onerdiler banada vatanda falan emin olamadim götürür mü o kadar![]()
Samsung Galaxy Tab S10+ Wi-Fi Tablet (256 GB)
Samsung Galaxy Tab S10+ Wi-Fi Tablet detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Appleda ekran 60hz o fiyatlara cikarsam samsung ekranı daha iyiSamsung onermem. Apple alabilirsin ama alani yetersiz olabilir bazilari icin, ha 1,2 tane oyun oynuyorum zaten dersen apple al kesinlikle uzun vadede iyi olur. Alan yetmez diyorsan Huawei matepadlere bakabilirsin.
Goturur hocam butcenin en iyisi bu tablet.Hocam onerdiler banada vatanda falan emin olamadim götürür mü o kadar
Appleda ekran 60hz o fiyatlara cikarsam samsung ekranı daha iyi
Islemci "ustun" olabilir ama suanlik tablet iki isindigi an performans dususu yasar suan samsung kullaniyorum, tabletim de samsung s9du isiniyor sattik zaten yaz geldigi gibi eziyet yuruyen soba oluyor. Huawei gibi markalar varken samsung eger buz gibi bir yerde yasamiyorsan almak sacma.Samsung neden önermiyorsun? Tab S10+ butcedeki tüm IPad'lerden daha ustun bir cihaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.