25 bin TL'ye tablet onerisi

Yiğit2719

Femtopat
Daha fazla  
Lise ogrencisiyim, hem ders hem de oyun için tablet bakıyorum Apple ve Samsung arasında kaldım. Bütçem 25k, 1 2K arttirabilirim. Oyun olarak PUBG oynayacagım kararsizim.

Lise ogrencisiyim, hem ders hem de oyun için tablet bakıyorum Apple ve Samsung arasında kaldım. Bütçem 25k, 1 2K arttirabilirim. Oyun olarak PUBG oynayacagım kararsizim.
Samsung onermem. Apple alabilirsin ama alani yetersiz olabilir bazilari icin, ha 1,2 tane oyun oynuyorum zaten dersen apple al kesinlikle uzun vadede iyi olur. Alan yetmez diyorsan Huawei matepadlere bakabilirsin.

Samsung onermem. Apple alabilirsin ama alani yetersiz olabilir bazilari icin, ha 1,2 tane oyun oynuyorum zaten dersen Apple al kesinlikle uzun vadede iyi olur. Alan yetmez diyorsan Huawei MatePad'lere bakabilirsin.

Samsung neden önermiyorsun? Tab S10+ butcedeki tüm IPad'lerden daha ustun bir cihaz.

Hocam onerdiler banada vatanda falan emin olamadim götürür mü o kadar

Samsung onermem. Apple alabilirsin ama alani yetersiz olabilir bazilari icin, ha 1,2 tane oyun oynuyorum zaten dersen apple al kesinlikle uzun vadede iyi olur. Alan yetmez diyorsan Huawei matepadlere bakabilirsin.
Appleda ekran 60hz o fiyatlara cikarsam samsung ekranı daha iyi

Samsung neden önermiyorsun? Tab S10+ butcedeki tüm IPad'lerden daha ustun bir cihaz.
Islemci "ustun" olabilir ama suanlik tablet iki isindigi an performans dususu yasar suan samsung kullaniyorum, tabletim de samsung s9du isiniyor sattik zaten yaz geldigi gibi eziyet yuruyen soba oluyor. Huawei gibi markalar varken samsung eger buz gibi bir yerde yasamiyorsan almak sacma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı