25 bin TL'ye telefon tavsiyesi

Bütçe
25000
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
• Kasa: Lian Li A3
• Anakart: MSI B550M PRO-VDH
• İşlemci: AMD Ryzen 7 5700X3D
• Ekran Kartı: ASUS TUF Radeon RX 9060XT 16GB
• RAM: Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (2×16) 3600MHz
• Depolama: Kingston Renegade 1TB NVMe Gen4 SSD
• Güç Kaynağı: Lian Li Edge 850W Gold
Meslek
Yazılım Geliştirici
Merhaba arkadaşlar,
25.000 TL bütçem var, belki 26.000 TL'ye kadar çıkabilirim.
Önceliklerim:
  • Kamera
  • İşlemci
  • RAM
  • Ekran boyutu.
Normalde Samsung S23 almayı düşünüyordum ama ekranı oldukça küçük geldi. S23 FE'yi de inceledim fakat batarya süresi benim için yetersiz görünüyor.
OnePlus nord 3 hakkında bilgi almak istiyorum; kullanıcı deneyimlerini paylaşabilirseniz sevinirim. Başka önerileriniz varsa, bekliyorum.
Teşekkürler!

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung Galaxy s serisi telefonlar kamera ve işlemci tarafında gayet başarılı fakat aynı şeyi batarya tarafında söyleyemem. S22 vs S23 kullandım kullanım süresi gerçekten düşük ve eğer oyun oynayan biriyseniz telefonu elinizde tutamayacağınız kadar bir ısınma söz konusu. Isınmaya aldırış etmemek mümkün değil çünkü işlemci kendini soğutmak için çalışma hızını düşürüyor oyunlarda FPS'iniz 10 civarında sabitleniyor. Aktif olarak S22 kullanıyorum güç tasarrufu modu her zaman açık ortalama 4 5 saatlik bir kullanımda şarjım 10 civarında kalıyor.

Honor 200 Hepsiburada'da 24kya düşüyor. Güncelleme konusunda biraz geri ama ekranı gayet iyi, yazılımı yeterli, RAM'i yeterli, kamerası kötü değil, batarya stabil. İşlemcisisde tabii ki bir S23 etmez ama gayet kullanılabilir.
Bu arada S23 30bin TL. Bütçe 30bin TL olursa Honor 200 Pro öneririm. Şahane bir cihaz. Güncelleme ömrü biraz az ama onun dışı fiyatının fazlasını veriyor. Üstelik hepsiburadada 33k.
Merhaba arkadaşlar,
25.000 TL bütçem var, belki 26.000 TL'ye kadar çıkabilirim.
Önceliklerim:
  • Kamera
  • İşlemci
  • RAM
  • Ekran boyutu.
Normalde Samsung S23 almayı düşünüyordum ama ekranı oldukça küçük geldi. S23 FE'yi de inceledim fakat batarya süresi benim için yetersiz görünüyor.
OnePlus nord 3 hakkında bilgi almak istiyorum; kullanıcı deneyimlerini paylaşabilirseniz sevinirim. Başka önerileriniz varsa, bekliyorum.
Teşekkürler!

Hocam en az 10saat ekran süresi biraz fazla değil mi? Batarya ağırlıklı bir cihaz almanız gerekiyor o zaman. O durumdada işlemci ve kameradan taviz vermen gerekir.

Yurta gece geç gidiyorum o yüzden normal.

Bu bütçede Honor 200 mantıklı olur. İşlemcisi fiyatına göre yetersiz olsa geri kalan özellikleri fiyatına göre iyi denilebilir.

Peki Honor ile OnePlus arasındaki farklar neler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı