25 bin TL'ye Vatan Bilgisayar'dan OEM sistem önerisi

Mursel55

Picopat
Makaleler
2
Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 6-7 yıl önce Vatan Bilgisayar’dan OEM hazır bir sistem almıştım. O günden beri beni hiç yarı yolda bırakmadı. Yayınlarımı da bu sistemde yaptım, tüm oyunları sorunsuz şekilde oynadım ve uzun süre verimli bir şekilde kullandım.
Artık yeni bir bilgisayar toplamak istiyorum. Şu anda kullandığım sistemin özellikleri ise şu şekilde:
  • İşlemci: Intel Core i5-9400F @ 2.90GHz
  • Anakart: ASUS PRIME H310M-K R2.0
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1660 SUPER
  • RAM: 16 GB
  • KASA : RAMPAGE AZOR 4x120mm RGB FANLI 600W 80 PLUS USB 3.0 MidT ATX GAMING KASA
Bu arada bu sistemi 2. el olarak tahmini ne kadara satarım 10 bin teklif eden var ama ben 2. el piyasasını bilmiyorum o konudada yardımcı olursanız sevinirim.Pc sorunsuz sadece model yükselteceğim
Tavsiyelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum. 🙏

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeniz kaç TL'dir?

Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 6-7 yıl önce Vatan Bilgisayar’dan OEM hazır bir sistem almıştım. O günden beri beni hiç yarı yolda bırakmadı. Yayınlarımı da bu sistemde yaptım, tüm oyunları sorunsuz şekilde oynadım ve uzun süre verimli bir şekilde kullandım.
Artık yeni bir bilgisayar toplamak istiyorum. Şu anda kullandığım sistemin özellikleri ise şu şekilde:
  • İşlemci: Intel Core i5-9400F @ 2.90GHz
  • Anakart: ASUS PRIME H310M-K R2.0
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1660 SUPER
  • RAM: 16 GB
  • KASA : RAMPAGE AZOR 4x120mm RGB FANLI 600W 80 PLUS USB 3.0 MidT ATX GAMING KASA
Bu arada bu sistemi 2. el olarak tahmini ne kadara satarım 10 bin teklif eden var ama ben 2. el piyasasını bilmiyorum o konudada yardımcı olursanız sevinirim.Pc sorunsuz sadece model yükselteceğim
Tavsiyelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum. 🙏

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı