25 bin TL'ye yazılım ve oyun için sistem toplama önerisi

Bütçe
25K

baris_soz

Femtopat
Daha fazla  
C+, Python yazılım programlarına uygun. (başlangıç düzeyinde)
Valorant, CS, GTA benzeri FPS oyunlarında sıkıntı yaşatmayacak FPS performansı verebilecek şatafatlı her yerinde RGB olmak zorunda değil ama performans konusunda iyi olursa sevinirim. Böyle bir kasa toplama yardımcı olabilir misiniz? Bir de 144 Hz bir monitör önerirseniz çok iyi olur. Bütçem monitör dahil en fazla 25.000 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan Bilgisayar sistem toplama sihirbazı olarak aratırsanız istediğiniz parçaları seçersiniz otomatik olarak birbirine uygun parçalar gösteriyor daha rahat olabilirsiniz.

Önerin saçma. Ram anakart uyumu göstermiyor mesela.
Bir de vatan kazık.

C+, Python yazılım programlarına uygun. (başlangıç düzeyinde)
Valorant, CS, GTA benzeri FPS oyunlarında sıkıntı yaşatmayacak FPS performansı verebilecek şatafatlı her yerinde RGB olmak zorunda değil ama performans konusunda iyi olursa sevinirim. Böyle bir kasa toplama yardımcı olabilir misiniz? Bir de 144 Hz bir monitör önerirseniz çok iyi olur. Bütçem monitör dahil en fazla 25.000 TL.
Monitör hariç ve hazır sistem istersen stok gelince şunu al. 1-2 güne gelir stok. En geç 1 hafta.

Ben bilgisayarımı oradan topladım hiçbir sıkıntı görmedim öyle bir sıkıntı ile hiç karşılaşmadım.
Bu aldığın ürünün kusurlu/bozuk olmasıyla alakalı değil. Her anakart üreticisi uyumlu ram modellerini sitesinde yayınlar. Vatanda bu bilgiler yoktur mesela. Bu bilgiler hiçbir satıcıda olmaz zaten. Gidip sen listeden bakarsın ram'ini ona göre seçersin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı