25 bin TL'ye yenilenmiş iPhone alınır mı?

umut cakal

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle selamlar. Aklıma takılan bir soru var. Öncelikle hayatım boyunca hep Android kullandım ve artık iOS işletim sistemi kullanmak istiyorum. iPhone alabilmek için elimdeki tek yöntem yenilenmiş cihazlardan almak çünkü 25.000₺ üzerini bütçem kaldırmaz. Sizce sırf iOS denemek için bu fiyatlara yenilenmiş iPhone almak mantıklı mı yoksa hiç girişme mi dersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle selamlar. Aklıma takılan bir soru var. Öncelikle hayatım boyunca hep Android kullandım ve artık iOS işletim sistemi kullanmak istiyorum. iPhone alabilmek için elimdeki tek yöntem yenilenmiş cihazlardan almak çünkü 25.000₺ üzerini bütçem kaldırmaz. Sizce sırf iOS denemek için bu fiyatlara yenilenmiş iPhone almak mantıklı mı yoksa hiç girişme mi dersiniz?
Yenilenmiş iPhone telefonlar tercih edilmiyor.

Yenilenmiş alma 5-6. seviyelerde çakma ürün kullanıyorlar telefon elinde patlayabilir.

Bence direkt iPhone alınmaz ana tabii ki de bunu duymak için açmadın konuyu. Telefon gibi elektronik aletlerde her zaman sifirini tercih edin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı