25 Günde vücut ağırlığıyla neler yapılabilir?

Mehmet2839

Hectopat
Daha fazla  
Selamın aleyküm, Okullara ortalama 20-25 gün var bende spor yapacağım. Okulların açılmasına kadar iki seçenek var. Şimdi halter seti alırsam beslenmeme özen gösteremeyeceğim ama YouTube'dan baktıklarım vücut ağırlığıyla çalışırsam da beslenme yapabileceğim. Sizce ne yapayım? okul zamanında yavaş yavaş ikisini de yapabilirim.
YouTube'dan Ege Fitness antrenmanlarından yapacağım.

Tek yapacağın 3-5 kilo vermek olur 25 günde bir gelişim göremezsin en mantıklısı düzen kurmak ve programlı çalışmak.

Bence vücut ağırlığı ile yapın. Beslenme her şeyden önemlidir. Fakat kiloluysanız bir şekilde ağırlık almanız daha iyi olur çünkü vücut ağırlığınız ile yapmak çok zor olur. Bir de sadece vücut ağırlığınız ile gelişmek, barfiks veya dips barı olmadan, daha zor. Parkta yapabiliyorsanız daha iyi olur.

Zaten amacım çok gelişmek değil. Sadece alışmak ve 2 3 kilo sonrasında hep ağırlık alabilirim ama şimdi alışmak için hangisi daha uygun onu bilemedim.

Zaten amacım çok gelişmek değil. Sadece alışmak ve 2 3 kilo sonrasında hep ağırlık alabilirim ama şimdi alışmak için hangisi daha uygun onu bilemedim.

Evde kalisteknik programlarını daha mantıklı buluyorum biraz bakarsan anlarsın neden kalisteknik daha mantıklı dediğimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…