yskaplan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 1.581 Çözümler 12 Yer Türkiye :) 19 Mayıs 2025 #11 Söylediğim gibi başka bir cihazdan da internet kullanımı yaparsanız kalite düşüşü yaşanabilir fakat sadece interneti TV kullanırsa normal şekilde izleyebilirsiniz. İleri almalarda ufak tefek takılmalar bekletmeler olabilir ancak yeterli olacaktır.
Söylediğim gibi başka bir cihazdan da internet kullanımı yaparsanız kalite düşüşü yaşanabilir fakat sadece interneti TV kullanırsa normal şekilde izleyebilirsiniz. İleri almalarda ufak tefek takılmalar bekletmeler olabilir ancak yeterli olacaktır.
fxwestro Decapat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 1.459 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Adana, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2025 #12 Windows_bey dedi: Minimum 25. Kablolu internetse izlersin. Genişletmek için tıkla... İnternetim 35 iken izleyemiyordum, hep donuyor.
Windows_bey dedi: Minimum 25. Kablolu internetse izlersin. Genişletmek için tıkla... İnternetim 35 iken izleyemiyordum, hep donuyor.