GhosT1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.490 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2020 #11 painkiller dedi: Şşş... Ses etme ve usulca kullanmana bak Genişletmek için tıkla... Aynen Bu arada ip yi unutun be yaaa
painkiller dedi: Şşş... Ses etme ve usulca kullanmana bak Genişletmek için tıkla... Aynen Bu arada ip yi unutun be yaaa
AESA Centipat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 70 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Psikoloji 7 Nisan 2020 #12 GhosT1 dedi: Aynen Bu arada ip yi unutun be yaaa Genişletmek için tıkla... Senin ip adresin kimsenin işine yaramaz çok fazla takılma boşver.
GhosT1 dedi: Aynen Bu arada ip yi unutun be yaaa Genişletmek için tıkla... Senin ip adresin kimsenin işine yaramaz çok fazla takılma boşver.
Linux Oyunda Decipat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.415 Çözümler 6 7 Nisan 2020 #13 AESA dedi: Senin ip adresin kimsenin işine yaramaz çok fazla takılma boşver. Genişletmek için tıkla... Benim çok işime yaradı kafamın içindeki bir soru gitti.
AESA dedi: Senin ip adresin kimsenin işine yaramaz çok fazla takılma boşver. Genişletmek için tıkla... Benim çok işime yaradı kafamın içindeki bir soru gitti.
GhosT1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.490 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2020 #14 Bu arada yer yanlış asıl yer bura Bölge/Şehir : Istanbul / Maltepe burada yaşamıyorum
Linux Oyunda Decipat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.415 Çözümler 6 7 Nisan 2020 #15 GhosT1 dedi: Bu arada yer yanlış asıl yer bura Bölge/Şehir : Istanbul / Maltepe burada yaşamıyorum Genişletmek için tıkla... Yer'ini merak ettim bari şehir ver. :/
GhosT1 dedi: Bu arada yer yanlış asıl yer bura Bölge/Şehir : Istanbul / Maltepe burada yaşamıyorum Genişletmek için tıkla... Yer'ini merak ettim bari şehir ver. :/
LionelMaradona Hectopat Katılım 29 Aralık 2019 Mesajlar 628 Çözümler 3 7 Nisan 2020 #16 GhosT1 dedi: İnternet hızım normalde 25 Mbps ama bugün hıza baktığımda İnternet hızım normalde 25 Mbps ama bugün hıza baktığımda 46 Mbps hızında olduğunu gördüm acaba neden? Steam'da hemen indirme yaptım 6.0 MB indiriyordu. Genişletmek için tıkla... Çok yakınında bir ASML var. İşte ben liseyi orada okudum. İP adresini gizle
GhosT1 dedi: İnternet hızım normalde 25 Mbps ama bugün hıza baktığımda İnternet hızım normalde 25 Mbps ama bugün hıza baktığımda 46 Mbps hızında olduğunu gördüm acaba neden? Steam'da hemen indirme yaptım 6.0 MB indiriyordu. Genişletmek için tıkla... Çok yakınında bir ASML var. İşte ben liseyi orada okudum. İP adresini gizle
Linux Oyunda Decipat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.415 Çözümler 6 7 Nisan 2020 #17 IP çoğu zaman yanlış benimki de öyle Kayseri'de yaşıyorum ama beni İstanbul'da yaşıyormuşum gibi gösteriyor.
IP çoğu zaman yanlış benimki de öyle Kayseri'de yaşıyorum ama beni İstanbul'da yaşıyormuşum gibi gösteriyor.
T TeknoFix29 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.902 Makaleler 1 Çözümler 11 7 Nisan 2020 #18 Linux Oyunda dedi: IP çoğu zaman yanlış benimki de öyle Kayseri'de yaşıyorum ama beni İstanbul'da yaşıyormuşum gibi gösteriyor. Genişletmek için tıkla... CGNAT içinde olduğunuz için öyledir.
Linux Oyunda dedi: IP çoğu zaman yanlış benimki de öyle Kayseri'de yaşıyorum ama beni İstanbul'da yaşıyormuşum gibi gösteriyor. Genişletmek için tıkla... CGNAT içinde olduğunuz için öyledir.
Pir Mansur Centipat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 8 7 Nisan 2020 #19 Ben geçenlerde 8Mbps idi 40Mbps oldu Epic Games'te oyun indirdim 40Mbps indirdi. Yavaş indiriyorsa Windows güncelleme indiriyordur.
Ben geçenlerde 8Mbps idi 40Mbps oldu Epic Games'te oyun indirdim 40Mbps indirdi. Yavaş indiriyorsa Windows güncelleme indiriyordur.
GhosT1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.490 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2020 #20 LionelMaradona dedi: Çok yakınında bir ASML var. İşte ben liseyi orada okudum. İP adresini gizle Genişletmek için tıkla... LionelMaradona dedi: Çok yakınında bir ASML var. İşte ben liseyi orada okudum. İP adresini gizle Genişletmek için tıkla... Bu arada istanbulda yaşamıyorum yakınımda rotary sağlık mekezi var 40 mbps olmuş upload aynı 20 mbps 19-20 mbps arasın upload
LionelMaradona dedi: Çok yakınında bir ASML var. İşte ben liseyi orada okudum. İP adresini gizle Genişletmek için tıkla... LionelMaradona dedi: Çok yakınında bir ASML var. İşte ben liseyi orada okudum. İP adresini gizle Genişletmek için tıkla... Bu arada istanbulda yaşamıyorum yakınımda rotary sağlık mekezi var 40 mbps olmuş upload aynı 20 mbps 19-20 mbps arasın upload