ghostrtr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 1.145 Çözümler 3 22 Şubat 2021 #11 AŞUWA.mirzabey66 dedi: Forum üyesine söylemedim. Genişletmek için tıkla... Onu fark ettim fakat Game Garaj hakkında niye o şekilde konuştunuz anlamadım ?
AŞUWA.mirzabey66 dedi: Forum üyesine söylemedim. Genişletmek için tıkla... Onu fark ettim fakat Game Garaj hakkında niye o şekilde konuştunuz anlamadım ?
Dark Lord of the Sith Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 6.391 Makaleler 5 Çözümler 10 Yer Fortress Vader 22 Şubat 2021 #12 Herkes kendi cebine bakıyor arkadaşlar, üzücü olsa da durum böyle. Vatan gibi mağazaların yüksek fiyattan satması dolandırıcılık ancak.
Herkes kendi cebine bakıyor arkadaşlar, üzücü olsa da durum böyle. Vatan gibi mağazaların yüksek fiyattan satması dolandırıcılık ancak.
Y yaagzrmkc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 2.932 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Şubat 2021 #13 Mining koruması olan kartı miningciler kullanmasın diye sistemde satacak diyorsunuz, en fazla 1 tane satsalar düzelir.
Mining koruması olan kartı miningciler kullanmasın diye sistemde satacak diyorsunuz, en fazla 1 tane satsalar düzelir.
Jotariel Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 44 22 Şubat 2021 #14 Mr. Kerem dedi: Tekli satış yapacak olan başka mağaza, perakende var mıdır? Genişletmek için tıkla... QP | Nvidia RTX ve AMD Radeon Ekran Kartları AMD Radeon, Vega, Nvidia RTX ve Nvidia GTX Ekran Kartı modelleri uygun fiyatlar ve hızlı teslimat imkanıyla QP'de. www.qp.com.tr NVIDIA GeForce RTX 3060 Ailesi En yeni oyunları inanılmaz performans ile oynayın. www.nvidia.com Ve bu mağazalarda.
Mr. Kerem dedi: Tekli satış yapacak olan başka mağaza, perakende var mıdır? Genişletmek için tıkla... QP | Nvidia RTX ve AMD Radeon Ekran Kartları AMD Radeon, Vega, Nvidia RTX ve Nvidia GTX Ekran Kartı modelleri uygun fiyatlar ve hızlı teslimat imkanıyla QP'de. www.qp.com.tr NVIDIA GeForce RTX 3060 Ailesi En yeni oyunları inanılmaz performans ile oynayın. www.nvidia.com Ve bu mağazalarda.
Kerem/15 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 133 22 Şubat 2021 #15 OziMozi dedi: Evet arkadaşlar, maalesef böyleymiş. Az önce konuştum GameGaraj ile, aynen bunu söyledi. Hazır sistemlerde sunulacakmış. 2- 3 gün sonra tek olarak satılcak dedi. Ne kadara olur, yalan mıdır bilemem artık fakat üzdü gerçekten. Genişletmek için tıkla... Ne üzdü anlamadım? 2-3 gün beklemekden ne olacak?
OziMozi dedi: Evet arkadaşlar, maalesef böyleymiş. Az önce konuştum GameGaraj ile, aynen bunu söyledi. Hazır sistemlerde sunulacakmış. 2- 3 gün sonra tek olarak satılcak dedi. Ne kadara olur, yalan mıdır bilemem artık fakat üzdü gerçekten. Genişletmek için tıkla... Ne üzdü anlamadım? 2-3 gün beklemekden ne olacak?
OziMozi Centipat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 608 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #16 Çıkar çıkmaz kartı alıcaktım sistem yeni eski ekran kartı ile idare ediyordum ama patladık yani üzücü. Diğer mağazalar satar mı bilmiyorum Kerem/15 dedi: Ne üzdü anlamadım? 2-3 gün beklemekden ne olacak? Genişletmek için tıkla... Çıkmaz ya da miningciler için satarlarsa 10bin Tl gibi fiyatlardan o üzecek.
Çıkar çıkmaz kartı alıcaktım sistem yeni eski ekran kartı ile idare ediyordum ama patladık yani üzücü. Diğer mağazalar satar mı bilmiyorum Kerem/15 dedi: Ne üzdü anlamadım? 2-3 gün beklemekden ne olacak? Genişletmek için tıkla... Çıkmaz ya da miningciler için satarlarsa 10bin Tl gibi fiyatlardan o üzecek.
Centuriof Megapat Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 561 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #17 Ekran kartımı satmıştım ben...
Mr. Kerem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2017 Mesajlar 1.764 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #18 Jotariel dedi: QP | Nvidia RTX ve AMD Radeon Ekran Kartları AMD Radeon, Vega, Nvidia RTX ve Nvidia GTX Ekran Kartı modelleri uygun fiyatlar ve hızlı teslimat imkanıyla QP'de. www.qp.com.tr NVIDIA GeForce RTX 3060 Ailesi En yeni oyunları inanılmaz performans ile oynayın. www.nvidia.com Eki Görüntüle 890656 Ve bu mağazalarda. Genişletmek için tıkla... QP Bilişim' de stok yok diyor. Acaba gelmeden mi bitti ne oldu, ya da 25 Şubatta mı yenileniyor?
Jotariel dedi: QP | Nvidia RTX ve AMD Radeon Ekran Kartları AMD Radeon, Vega, Nvidia RTX ve Nvidia GTX Ekran Kartı modelleri uygun fiyatlar ve hızlı teslimat imkanıyla QP'de. www.qp.com.tr NVIDIA GeForce RTX 3060 Ailesi En yeni oyunları inanılmaz performans ile oynayın. www.nvidia.com Eki Görüntüle 890656 Ve bu mağazalarda. Genişletmek için tıkla... QP Bilişim' de stok yok diyor. Acaba gelmeden mi bitti ne oldu, ya da 25 Şubatta mı yenileniyor?
Jotariel Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 44 22 Şubat 2021 #19 Mr. Kerem dedi: QP Bilişim' de stok yok diyor. Acaba gelmeden mi bitti ne oldu, ya da 25 Şubatta mı yenileniyor? Genişletmek için tıkla... 25 Şubatta fiyatlarını girecekler hocam, aynı GameGaraj gibi.
Mr. Kerem dedi: QP Bilişim' de stok yok diyor. Acaba gelmeden mi bitti ne oldu, ya da 25 Şubatta mı yenileniyor? Genişletmek için tıkla... 25 Şubatta fiyatlarını girecekler hocam, aynı GameGaraj gibi.
Mr. Kerem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2017 Mesajlar 1.764 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #20 Jotariel dedi: 25 Şubatta fiyatlarını girecekler hocam, aynı GameGaraj gibi. Genişletmek için tıkla... Yine aynı saatte değil mi yani 20.00' da.
Jotariel dedi: 25 Şubatta fiyatlarını girecekler hocam, aynı GameGaraj gibi. Genişletmek için tıkla... Yine aynı saatte değil mi yani 20.00' da.