Mehmet A Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #11 Yavuz Selim Aktaş dedi: Bu fareyi kulandım birincisi çok küçük ikincisi kablosu çok kalitesiz fareyi aniden çevirdiğin zaman mouse duruyor falan falan yani önermem ama fiyatıne göre anca bu bir de kablosu çok kısa. Genişletmek için tıkla... Ne kadar küçük. Avuç içinden küçük mü? Kısa olması önemli değil kablonun.
Yavuz Selim Aktaş dedi: Bu fareyi kulandım birincisi çok küçük ikincisi kablosu çok kalitesiz fareyi aniden çevirdiğin zaman mouse duruyor falan falan yani önermem ama fiyatıne göre anca bu bir de kablosu çok kısa. Genişletmek için tıkla... Ne kadar küçük. Avuç içinden küçük mü? Kısa olması önemli değil kablonun.
Ahmelikun Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 532 Çözümler 3 Yer Konohagakure Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #12 A4 Tech Op-620D, USB Optik Mouse, 2X Buton, Siyah: Amazon.com.tr Vay be A4 Tech' ler bile zamlanmış hiç internetle uğraşmayın çarşıda bulursunuz. Alın geçin.
A4 Tech Op-620D, USB Optik Mouse, 2X Buton, Siyah: Amazon.com.tr Vay be A4 Tech' ler bile zamlanmış hiç internetle uğraşmayın çarşıda bulursunuz. Alın geçin.
Fian Şampiyonu Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.833 Çözümler 3 21 Nisan 2021 #13 Ahmelikun dedi: A4 Tech Op-620D, USB Optik Mouse, 2X Buton, Siyah: Amazon.com.tr Vay be A4 Tech' ler bile zamlanmış hiç internetle uğraşmayın çarşıda bulursunuz. Alın geçin. Genişletmek için tıkla... Hocam bu klasik okullarda bilgisayar sınıflarında olan fare değil mi?
Ahmelikun dedi: A4 Tech Op-620D, USB Optik Mouse, 2X Buton, Siyah: Amazon.com.tr Vay be A4 Tech' ler bile zamlanmış hiç internetle uğraşmayın çarşıda bulursunuz. Alın geçin. Genişletmek için tıkla... Hocam bu klasik okullarda bilgisayar sınıflarında olan fare değil mi?
Ahmelikun Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 532 Çözümler 3 Yer Konohagakure Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #14 Fian Şampiyonu dedi: Hocam bu klasik okullarda bilgisayar sınıflarında olan fare değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Ama bu kadar uzun ömürlü fare görmedim bizde de var A4 Tech mouse nerdeyse 15 yıllık.
Fian Şampiyonu dedi: Hocam bu klasik okullarda bilgisayar sınıflarında olan fare değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Ama bu kadar uzun ömürlü fare görmedim bizde de var A4 Tech mouse nerdeyse 15 yıllık.