25 TL Oyun Önerisi

Typer31

Hectopat
Arkadaşlar Steam'de bende 25 TL var. Buna Zula'ya ZA almak mı mantıklı olur yoksa oyun almak mı? Aklımda şöyle bir şey var;
Zula'da özel teklif var. Yukarda 25.000 Zula altını 39 TL Yerine 17 TL. Ben de ara sıra oynuyorum, Zula mantıklı mı? Bunu alırsam bana 8 TL kalıyor veya 25 TL ve altı, FPS online bir oyun önerir misiniz? Her türlü oyun önerisine açığım.

8GB gerekiyor. Sunucu sıkıntısı yok, hem Türk sunucular hem yabancı sunucular dolup taşıyor. Türk sunucular çok eğlenceli oluyor.

Güzel 16 GB ramim var ultra ayarlarda kasmadan oynarım diye düşünüyorum :D, Garrys Mod almıştım iyikide oynamamışım hemen iade talebi oluşturdum steam'e para gelsin Insurgency alıcağım veya topluluk pazarında satışa çıkardığım eşyalar satılırsa 26 TL olunca Six Siege alıcağım
Kardeş rainbow six ful paket içeriğini al bence yoksa seni oyundahor kullanırlar yerlerde paspas yaparlar malum paralı bir oyun [emoji3] [emoji3]

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı