B Bi Arkadaşa Bakıcaktım Kilopat Katılım 22 Ağustos 2014 Mesajlar 826 21 Eylül 2015 #1 Arkadaşlar benim 25 TL' lik Steam Cüzdan Kodum var. Bu parayla multiplayer oynayabileceğim güzel oyunları arıyorum. Bu konu da da sizden yardım isteyeyim dedim. Sistem - P6200 2.13 GHz İşlemci - Intel HD Graphics (Pentium) 756 MB Ekran Kartı - 2 GB RAM Bu sisteme uygun mümkünse büyülü olmasın güzel oyun tavsiyelerinizi bekliyorum.
Arkadaşlar benim 25 TL' lik Steam Cüzdan Kodum var. Bu parayla multiplayer oynayabileceğim güzel oyunları arıyorum. Bu konu da da sizden yardım isteyeyim dedim. Sistem - P6200 2.13 GHz İşlemci - Intel HD Graphics (Pentium) 756 MB Ekran Kartı - 2 GB RAM Bu sisteme uygun mümkünse büyülü olmasın güzel oyun tavsiyelerinizi bekliyorum.
Murat Koç Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Mart 2014 Mesajlar 2.003 Makaleler 69 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1523789582 21 Eylül 2015 #2 Counter Strike Global Offensive.
B Bi Arkadaşa Bakıcaktım Kilopat Katılım 22 Ağustos 2014 Mesajlar 826 21 Eylül 2015 #3 Murat Koç dedi: Counter Strike Global Offensive. Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki o oyun da kasıyor 25-15 FPS arası oynayabiliyorum.
Murat Koç dedi: Counter Strike Global Offensive. Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki o oyun da kasıyor 25-15 FPS arası oynayabiliyorum.
Atakan Ermiş Kilopat Katılım 25 Temmuz 2015 Mesajlar 892 Makaleler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-end Developer 21 Eylül 2015 #4 Bi Arkadaşa Bakıcaktım dedi: Ne yazık ki o oyun da kasıyor 25-15 FPS arası oynayabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Zaten bu sistemle CS:GO oynayamazsanız hiç birşey oynayamazsınız.
Bi Arkadaşa Bakıcaktım dedi: Ne yazık ki o oyun da kasıyor 25-15 FPS arası oynayabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Zaten bu sistemle CS:GO oynayamazsanız hiç birşey oynayamazsınız.
B Bi Arkadaşa Bakıcaktım Kilopat Katılım 22 Ağustos 2014 Mesajlar 826 22 Eylül 2015 #5 Atakan Ermiş dedi: Zaten bu sistemle CS:GO oynayamazsanız hiç birşey oynayamazsınız. Genişletmek için tıkla... Boş konuşmasanız da tavsiye verseniz. Eminim bununla oynayabileceğim 100'lerce 1000'lerce oyun vardır.
Atakan Ermiş dedi: Zaten bu sistemle CS:GO oynayamazsanız hiç birşey oynayamazsınız. Genişletmek için tıkla... Boş konuşmasanız da tavsiye verseniz. Eminim bununla oynayabileceğim 100'lerce 1000'lerce oyun vardır.
MR.White Hectopat Katılım 24 Nisan 2014 Mesajlar 700 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2015 #6 Multiplayer değil ama bioshock 1 öneririm tabi çalıştırabilirse.
W Windst Kilopat Katılım 28 Nisan 2015 Mesajlar 843 Makaleler 3 1 Ekim 2015 #7 Önereceğim oyun Trove. Fakat ücretsiz Ama güzel bir oyundur İbo-Yeni Oyunlar adlı YouTube kanalında serisi var. Oradan da öğrenebilirsin. ^^
Önereceğim oyun Trove. Fakat ücretsiz Ama güzel bir oyundur İbo-Yeni Oyunlar adlı YouTube kanalında serisi var. Oradan da öğrenebilirsin. ^^
B Bi Arkadaşa Bakıcaktım Kilopat Katılım 22 Ağustos 2014 Mesajlar 826 3 Ekim 2015 #8 Windst dedi: Önereceğim oyun Trove. Fakat ücretsiz Ama güzel bir oyundur İbo-Yeni Oyunlar adlı YouTube kanalında serisi var. Oradan da öğrenebilirsin. ^^ Genişletmek için tıkla... Kusura bakma her ne hikmetse bildirim gelmedi hergün Technopat Sosyal' e girmeme rağmen. İnceleyeceğim
Windst dedi: Önereceğim oyun Trove. Fakat ücretsiz Ama güzel bir oyundur İbo-Yeni Oyunlar adlı YouTube kanalında serisi var. Oradan da öğrenebilirsin. ^^ Genişletmek için tıkla... Kusura bakma her ne hikmetse bildirim gelmedi hergün Technopat Sosyal' e girmeme rağmen. İnceleyeceğim
TLPA Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Şubat 2015 Mesajlar 2.208 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2015 #9 Euro Truck Simulator 2'yi tavsiye ederim, Official olmasa da Multiplayer desteği var ve sisteminiz sanırım en düşük ayarlarda oyunu oynar.
Euro Truck Simulator 2'yi tavsiye ederim, Official olmasa da Multiplayer desteği var ve sisteminiz sanırım en düşük ayarlarda oyunu oynar.
W Windst Kilopat Katılım 28 Nisan 2015 Mesajlar 843 Makaleler 3 8 Ekim 2015 #10 TLPA dedi: Euro Truck Simulator 2'yi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... O 40 TL yalnız.