B Bi Arkadaşa Bakıcaktım Kilopat Katılım 22 Ağustos 2014 Mesajlar 826 8 Ekim 2015 #11 TLPA dedi: Euro Truck Simulator 2'yi tavsiye ederim, Official olmasa da Multiplayer desteği var ve sisteminiz sanırım en düşük ayarlarda oyunu oynar. Genişletmek için tıkla... Bir keresinde korsan indirip denemiştim kasmalar yaşamıştım en düşükte olsa bile. Multiplayer' da ne yapılıyor ? Hiç bilgim yok. Bilgilendirirseniz sevinirim
TLPA dedi: Euro Truck Simulator 2'yi tavsiye ederim, Official olmasa da Multiplayer desteği var ve sisteminiz sanırım en düşük ayarlarda oyunu oynar. Genişletmek için tıkla... Bir keresinde korsan indirip denemiştim kasmalar yaşamıştım en düşükte olsa bile. Multiplayer' da ne yapılıyor ? Hiç bilgim yok. Bilgilendirirseniz sevinirim
S Space Eagle Hectopat Katılım 6 Ekim 2015 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2015 #12 Garry's Mod eğlenceli bir oyun darkrp olsun modlar olsun saklanbaç olsun sandbox olsun arkadaçlarınla oynayabileceğin bir oyun
Garry's Mod eğlenceli bir oyun darkrp olsun modlar olsun saklanbaç olsun sandbox olsun arkadaçlarınla oynayabileceğin bir oyun