Hocam onu 3 hafta önce sipariş verdim, kendileri dünyayı dolaşıyor uçakla. Tahmini teslimat 20 şubattan sonra. Yani 1 aydan fazla bir sürede geliyor. Alacak arkadaşa bunun uyarısını yapmış olayım.
Öylesine kartta para vardı değerlendirme amacı ile arabaya bir iki aksesuar aldım, yemin ederim 2 sene sonra geldi. Olayın hala şokundayız. Eve geldim kargo duruyor kapının önünde; dedim ne oluyor.
Dostum bu fiyata çok önermek istemem ama öneren arkadaşlara da saygım var. Eğer İstanbul'daysan sana elimdeki termal macundan iki kullanımlık verebilirim.
9 senedir macun değişmeden kaldıysa bence biraz daha kalabilir.
Siz de bu sürede en azından bütçenizi 50TL'ye çıkartıp MX-4 satın alabilirsiniz.
Antalya'daysanız ben de yardımcı olabilirim.
Maalesef Ankara'dayım ama sorunum bütçe değil pek para harcamak istemiyorum eski sisteme. Ama anladığım kadarıyla 50 TL civarı gözden çıkarmam gerekiyor.
Cooler Master HTK-002 Yüksek Performanslı Termal Macun en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Öylesine kartta para vardı değerlendirme amacı ile arabaya bir iki aksesuar aldım, yemin ederim 2 sene sonra geldi. Olayın hala şokundayız. Eve geldim kargo duruyor kapının önünde; dedim ne oluyor.