JollySceptre Kilopat Katılım 7 Ocak 2018 Mesajlar 433 Çözümler 1 2 Aralık 2018 #1 i7 3770 için kaliteli termal macun arıyorum. 2-3 kullanımlık bir şey bile olsa fazlasıyla yeter. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2018
eren95 Decapat Katılım 22 Eylül 2018 Mesajlar 208 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2018 #2 XIGMATEK POWERFUL THERMAL MACUN - Vatan Bilgisayar 30 TL. 5w/mk. Fiyat performans konusunda bence en iyi termal macun bu.
XIGMATEK POWERFUL THERMAL MACUN - Vatan Bilgisayar 30 TL. 5w/mk. Fiyat performans konusunda bence en iyi termal macun bu.
JollySceptre Kilopat Katılım 7 Ocak 2018 Mesajlar 433 Çözümler 1 2 Aralık 2018 #3 eren95 dedi: XIGMATEK POWERFUL THERMAL MACUN - Vatan Bilgisayar 30 TL. 5w/mk. Fiyat performans konusunda bence en iyi termal macun bu. Genişletmek için tıkla... Maalesef bütçemi aşıyor dostum. Dark Ultimate freezer adlı termal macunu aldım. Termal geçirgenliği iyi gözüküyordu. Son düzenleme: 2 Aralık 2018
eren95 dedi: XIGMATEK POWERFUL THERMAL MACUN - Vatan Bilgisayar 30 TL. 5w/mk. Fiyat performans konusunda bence en iyi termal macun bu. Genişletmek için tıkla... Maalesef bütçemi aşıyor dostum. Dark Ultimate freezer adlı termal macunu aldım. Termal geçirgenliği iyi gözüküyordu.
Kismebaby Kilopat Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 615 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer ŞANLIURFA Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2019 #4 JollySceptre dedi: Maalesef bütçemi aşıyor dostum. Dark Ultimate freezer adlı termal macunu aldım. Termal geçirgenliği iyi gözüküyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam faydasını gördünmü bende dark alacağım galiba
JollySceptre dedi: Maalesef bütçemi aşıyor dostum. Dark Ultimate freezer adlı termal macunu aldım. Termal geçirgenliği iyi gözüküyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam faydasını gördünmü bende dark alacağım galiba
JollySceptre Kilopat Katılım 7 Ocak 2018 Mesajlar 433 Çözümler 1 16 Şubat 2019 #5 Yaklaşık 2-3 derece kadar fark etti diyebilirim alabilirsin bu fiyata iyi performans veriyor fakat Dark markasının bir ürününü alacaksan Teknobiyotiğe bakmanı tavsiye ederim orada Darkın ürünlerinde iyi fiyat oluyor.
Yaklaşık 2-3 derece kadar fark etti diyebilirim alabilirsin bu fiyata iyi performans veriyor fakat Dark markasının bir ürününü alacaksan Teknobiyotiğe bakmanı tavsiye ederim orada Darkın ürünlerinde iyi fiyat oluyor.