w0xcrush Kilopat Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 175 Çözümler 1 19 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar merhaba Steam hesabımda belli bir bakiye var. Sea of Thieves indirime girmiş, alabilmem için 25TL gibi bir yükleme yapmam gerekiyor Steam'e ama emin olamadım. 25TL'ye değer bir oyun mudur?
Arkadaşlar merhaba Steam hesabımda belli bir bakiye var. Sea of Thieves indirime girmiş, alabilmem için 25TL gibi bir yükleme yapmam gerekiyor Steam'e ama emin olamadım. 25TL'ye değer bir oyun mudur?
Eric_Cartman Decapat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 610 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2020 #2 Oynayacak arakadaşın varsa kesinlikle değer ama tek başına oynamak için değmez.
Firevs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 1.194 19 Eylül 2020 #3 Eric_Cartman dedi: Oynayacak arakadaşın varsa kesinlikle değer ama tek başına oynamak için değmez. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum tek başına keyfi çıkmayabilir ancak arkadaş grubunuz varsa tadından yenmez.
Eric_Cartman dedi: Oynayacak arakadaşın varsa kesinlikle değer ama tek başına oynamak için değmez. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum tek başına keyfi çıkmayabilir ancak arkadaş grubunuz varsa tadından yenmez.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.160 Makaleler 3 Çözümler 194 19 Eylül 2020 #4 Basit İngilizce konuşabiliyorsan rastgele insanlarla da sarıyor. Arkadaşlarla tadı farklı ama. Tavsiye ederim kesinlikle fiyatına değer.
Basit İngilizce konuşabiliyorsan rastgele insanlarla da sarıyor. Arkadaşlarla tadı farklı ama. Tavsiye ederim kesinlikle fiyatına değer.