25 yaşında olmak nasıl bir duygu?

XEfe.Bey

Kilopat
Makaleler
2
İyi akşamlar sevgili sosyal üyeleri, ben şu anda 15 yaşındayım ve 25 yaşı çok merak ediyorum çünkü gençlikten hafif yetişkinliğe geçmek gibi. Hayatınızda ne gibi değişiklikler oldu?

Söz yaşta değil baştadır. İnsan yaşadıklarıyla yaşını ya ileriye ya da geri götürür. Burada da ülkenin ve ailenin refah durumu, sosyal yaşantınızdaki olaylar ve durumlar devreye giriyor. Çok sevdiğim bir söz var. Şöyle ki;

"İnsan 16 yaşındayken dünyayı değiştireceğini düşünür. 18 olduğunda düşünceleri sert bir kayaya çarpar. 20 yaşına geldiğinde hiçbir şey değiştiremeyeceğini anlar 25 yaşına geldiğinde ise dünyanın onu değiştirdiğini fark eder. Ve insan 25 yaşında ölür 75 yaşında gömülür." #Tarkovski .

Son düzenleyen: Moderatör:
Her şey yolunda gittiyse üniversitenin bittiği, askerliğin tamamlanıp iş hayatında 2-3 yıl deneyim sahip olduğun yaştır. Ekonomik bağımsızlığını kazandıysan, işini severek yapıyorsan güzel yaştır.

Bu dediklerin inşallah olur abi ekonomik bağımsızlığımı kazanayım her gün popeyes, Pringles, magnum yiyeceğim.

@XEfe.Bey, şu an neler yaptığını bilmem gerek. Ona göre yönlendirme yapmam daha doğru olur.

Ders çalışma, kitap okuma, namaz kılma, yemek yeme, uyuma, dizi ve film izleme, okula gitme, diş fırçalama, telefon oynama, balkonda sokağa bakmak, arkadaşım ile gezmek, ara sıra sabah kalkınca spor yapmak,ananem ve dedemi ziyarete gitmek bu kadar.

Bu söz çok doğru ya, 25'e girdikten sonra bir şeyler oldu bana. Daha kötüsü daha iki gün önce bir darbe daha yedim hayattan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…