25 yaşında olmak nasıl bir duygu?

Zamanını forumda israf etmekten başka pek bir şey yapmıyor gibi.

Günaydın hocam öncelikle forumda zamanımı israf etmiyorum yanlış bir düşünce içimi bilmeden yorum yapmanızı doğru bulmadım. Ben foruma gün içinde işlerimi yaparken sık sık 1-2 dakika aralıklar ile girip bildirim listesine bakıp çıkıyorum bu benim zamanımı çöpe atmıyor.

Tek diyeceğim şey sorumlulukların artıyor. Eskiden ben hemen büyümek isterdim. Şimdi keşke çocuk kalsaydım diyorum.

Tek diyeceğim şey sorumlulukların artıyor. Eskiden ben hemen büyümek isterdim. Şimdi keşke çocuk kalsaydım diyorum.

15 yaş daha iyiymiş yav hiçbir derdim yok Allah'a şükür 25 yaş düşündüğüm kadar mükemmel değilmiş

15 yaş daha iyiymiş ya hiçbir derdim yok Allah'a şükür 25 yaş düşündüğüm kadar mükemmel değilmiş

15 yaşında iken 25'ini düşünüp ona göre hareket edersen, ona göre çalışır çabalarsan 25 güzeldir kardeşim. Okulunu okur, güzel bir meslek edinir, iyi alışkanlıkla 25 olunca elinde hayattan zevk alacak kadar para, çevrende sana iyi gelecek arkadaşların olur. Yani 25'lerin temelleri 15'lerde atılıyor

Çok haklısın abi temelleri sağlam atmam lazım yoksa çökerim bina gibi.

Artık Türkiye'de insanlar 17 yaşında ölüyor

16 yaşındayım, şu an bile herşey eskisi gibi heyecanlı ve eğlenceli değil. Biliyorum, 25 yaşına kadar herşey daha kötü olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…