₺25 yemek menü önerisi

İcardiemir99

Hectopat
Daha fazla  
Cuma günü sinema çıkışı yemek yemeyi düşünüyorum. Maksimum 25TL'ye tüm markalar geçerli doyurucu menü önerisi.

Doyurucu istiyosan 2 lahmacun bile alamayabilirsin o paraya... Mecbur tavuk dürüm ya da ekmek arası tavuk döner. Piyasadaki en ucuz yiyecek.

Cuma günü sinema çıkışı yemek yemeyi düşünüyorum. Maksimum 25TL'ye tüm markalar geçerli doyurucu menü önerisi.

Kilon ve boyun ne kadar ne kadar yemek yersin yazarsan iyi olur. Ben de döner pop star seviyorum doyurmuyor ama aç da bırakmıyor.

Yakınlarda köfteci Yusuf varsa oradan yiyebilirsiniz. Onun dışında döner, lahmacun gibi yemekler yiyebilirsiniz. Seçenek fazla yok gibi.

Popeyes da ikili menü var geçen yemiştik arkadaşlarla ben doymuştum sen de doyarsın rahat.

5 lira daha ekle 2 tane MC donald, a git tbt burger al içeceği, patatesi, hamburgeri var 2 tane alsan hayli hayli doyurur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…