Bilgisayarı televizyona bağladığım zaman kullanmak için bu fiyat aralığında bir gamepad arıyorum. Önerilerini bekliyorum.
Not: Eğer alacağım ürün gerçekten iyiyse maksimum 350 ₺ bütçe ayarlayabilirim.
En ucuz Logitech F710 Kablosuz PC Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech F710 Kablosuz PC Oyun Kolu özelliklerini incele, 1.169,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
3-4 kere kullanma şansım oldu gayet iyiydi arkadaşım 7-8 aydır kullanıyor sıkıntı yaşamadı.
En ucuz Logitech F710 Kablosuz PC Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech F710 Kablosuz PC Oyun Kolu özelliklerini incele, 1.169,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
3-4 kere kullanma şansım oldu gayet iyiydi arkadaşım 7-8 aydır kullanıyor sıkıntı yaşamadı.
Hocam ben bunu kullanan arkadaşla Rocket League girdiğimde oynayabiliyordu sıkıntısız ve bende sıkıntı yaşayan ilk defa duydum öyle bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Bu modelin kablolusuda var bunada bakabilirsiniz.
En ucuz Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu özelliklerini incele, 759,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
F710'un sıfırı bence fiyatını hak etmiyor. Ben de F710 kullanıyorum. 2. el 150 liraya bulabilirsiniz. 2. el tavsiye ederim. Bu arada çok uzaktan oynayacaksanız veya kasa ile aranızda engel bulunacaksa bağlantı kopacaktır. Örneğin kolu yorganın altına sokarsanız, bağlantı kopar.