250-300 TL klavye önerisi

k.murat53

Centipat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
İyi sosyaller bütçem çok az bunun farkındayım almayı düşündüğüm modellerin linkini atacağım. Siz de öneri yaparsanız sevinirim tek isteğim tuşa basmak kolay olsun ve Türkçe karakterler olsun.

Everest KB-G7 = Everest KB-G7 Armor Usb Kablolu Multimedya Oyuncu Q Klavye Fiyatları ve Özellikleri
Hadron hdx2604=https://www.hepsiburada.com/hadron-hdx2604-oyun-klavye-ledli-q-p-HBCV00003ZCYNU?magaza=cdabilisim
Önerilerinizi bekliyorum.

Hocam şu tarz markalara bulaşmayın bütcenizi en fazla ne kadar arttırabilirsiniz 2.elden başka seçeneğiniz yok.

Marka olarak iyi değil ama yumuşak basımlı ve Bluetooth'lu olması sizin için iyi olabilir.

Logitech K120 yukarıda önerilmiş zaten, bu fiyatta kötünün iyisidir onu alabilirsiniz veya ikinci ele yönelebilirsiniz ama bütçeyi artırmanız tavsiye edilir. Hiç olmazsa 500-700 bandına çıkabilseniz iyi olur. 2-3 yıl önceye kadar bu fiyatlara belki alınabilirdi ama şu an imkansız.

Marka olarak iyi değil ama yumuşak basımlı ve Bluetooth'lu olması sizin için iyi olabilir.

Logitech K120 yukarıda önerilmiş zaten, bu fiyatta kötünün iyisidir onu alabilirsiniz veya ikinci ele yönelebilirsiniz ama bütçeyi artırmanız tavsiye edilir. Hiç olmazsa 500-700 bandına çıkabilseniz iyi olur. 2-3 yıl önceye kadar bu fiyatlara belki alınabilirdi ama şu an imkansız.

Hocam şu tarz markalara bulaşmayın bütcenizi en fazla ne kadar arttırabilirsiniz 2.elden başka seçeneğiniz yok.

Hocam tanıdığım bir bilgisayarcıya gidip 0 olarak 220 TL'ye Amazon.com.tr bu ürünü aldım şu an bu ürünle yazıyorum sizce nasıl elinde çok fazla ürün vardı ucuz bir şekilde aldım.

Hocam tanıdığım bir bilgisayarcıya gidip 0 olarak 220 TL'ye Amazon.com.tr bu ürünü aldım şu an bu ürünle yazıyorum sizce nasıl elinde çok fazla ürün vardı ucuz bir şekilde aldım.
Şu anki fiyatı 645 TL olduğuna göre o fiyata yine iyi almışsınız hocam. Yorumlarda biri basımı sert diyor ama sizin böyle bir şikayetiniz yoksa doğru ürün almışsınız. Dell olması güzel, multimedya özelliği sayesinde pc açma kapama, ses kısıp artırma gibi işleri kısayol tuşlarıyla yapabilirsiniz onun dışında işinizi görecek bir ürün olduğunu düşünüyorum, güle güle kullanın diyorum :)

Şu anki fiyatı 645 TL olduğuna göre o fiyata yine iyi almışsınız hocam. Yorumlarda biri basımı sert diyor ama sizin böyle bir şikayetiniz yoksa doğru ürün almışsınız. Dell olması güzel, multimedya özelliği sayesinde PC açma kapama, ses kısıp artırma gibi işleri kısayol tuşlarıyla yapabilirsiniz onun dışında işinizi görecek bir ürün olduğunu düşünüyorum, güle güle kullanın diyorum :)

Teşekkür ederim hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı