250-300 TL Windows Tablet Önerisi

Vegapunk

Kilopat
Yer
Yatak
Daha fazla  
Meslek
Kaldırım Mühendisi
Merhaba arkadaşlar.
Android tabletler olduğu gibi, windows tabletlerde piyasaya çıkmış durumda. Windows tablet satın almaya karar verdim ve biraz araştırma yaptım. Fakat bulamadığım bir konu var, windows tablet kullanan kullanıcılara danışmak istedim. Bildiğiniz üzere facebook üzerinden oynanan veya farklı birçok oyun windows'un kendi mağazasında yok. Sorum şu, masaüstü chrome uygulamasını yüklersem facebook üzerindeki oyunları ve browser tabanlı diğer oyunları masaüstü bilgisayardaki gibi oynayabilir miyim ? Kısacası deneyen oldu mu ?
Hangi windows tablet önerirsiniz? (Bütçe 250-300 TL.)

Teşekkürler :)

Konunun uzmanı değilim ama oynayabileceğini düşünüyorum. Sonuçta kurulum yapmadan tarayıcı üstünden oynuyorsun. Ben de o bütçede tablet arıyorum ama açıkçası ülkemizde bu fiyatlara iyi bir tablet bulmak zor. Ben yurt dışına yöneldim. Çin menşeli sitelerden getirtmeyi düşünüyorum. Eğer sen de düşünürsen bu ürünleri tavsiye ederim;

CHUWI Hi8 Pro Windows10 2GB/32GB 8 Inch Tablet Intel Z8300

Teclast X80 Plus Dual OS Win10 + Android5.1 2GB/32GB 8" Tablet PC
99$ fiyatı olan ürüne pek inanamadım açıkcası. 1920x1200 çözünürlük, Type 3.1, 2Gb Ram ve 32Gb hafızaya sahip bir tablet çok daha üst bir fiyat aralığında olmalı.

99$ fiyatı olan ürüne pek inanamadım açıkcası. 1920x1200 çözünürlük, Type 3.1, 2Gb Ram ve 32Gb hafızaya sahip bir tablet çok daha üst bir fiyat aralığında olmalı.

Fiyatlar doğru, siteler de güvenilirdir. Bu fiyatların bize bu kadar ucuz gelmesi sanırım ülkemizdeki acımasız vergi anlayışından kaynaklanıyor. Diğer forum sitelerinden de araştırırsan eğer Türkiye'den de alanların olduğunu görebilirsin. Ayrıca kargo da ücretsizdir. Ödemeler Paypal ve kredi kartıyla yapılabilmektedir. Benim kafamda ki tek soru ''acaba gümrüğe takılır mı?'' oldu, ama alanlara sorduğumda birden fazla ürün almadıkça ve sim kart takılabilen bir tablet olmadığı sürece sorun yaşamayacağımı söylediler zira aralarında 180 $ lık ürün alanlar var.

Fiyatlar doğru, siteler de güvenilirdir. Bu fiyatların bize bu kadar ucuz gelmesi sanırım ülkemizdeki acımasız vergi anlayışından kaynaklanıyor. Diğer forum sitelerinden de araştırırsan eğer Türkiye'den de alanların olduğunu görebilirsin. Ayrıca kargo da ücretsizdir. Ödemeler Paypal ve kredi kartıyla yapılabilmektedir. Benim kafamda ki tek soru ''acaba gümrüğe takılır mı?'' oldu, ama alanlara sorduğumda birden fazla ürün almadıkça ve sim kart takılabilen bir tablet olmadığı sürece sorun yaşamayacağımı söylediler zira aralarında 180 $ lık ürün alanlar var.
Eğer dediğiniz şekilde ise ve yazılan donanım özellikleri doğru ise mükemmel fiyat.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı