250 CC motor önerisi

Shadowww

Centipat
Daha fazla  
Yakında motor almayı düşünüyorum da bütçem 100k 125CC istemiyorum yüksek bir modelle başlamak istiyorum motor önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yakında motor almayı düşünüyorum da bütçem 100k 125CC istemiyorum yüksek bir modelle başlamak istiyorum motor önerir misiniz?
2013-2014 model honda cbr250 önerebilirim ben şahsi hüç kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım övünüyorlar

Bu forumdakiler daha çok teknoloji ile ilgililer. Motor ile ilgili bilgili kişiler burada çok takılmıyor. Bana sorarsa RS 200, 250sr, ressivo 250. bunlardan hoşuna gideni alabilirsin. Bajaj Pulsar da alabilirsin tabii.

2013-2014 model honda cbr250 önerebilirim ben şahsi hüç kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım övünüyorlar
Yeni olsun istiyorum 2021 -2025 arası

Bu forumdakiler daha çok teknoloji ile ilgililer. Motor ile ilgili bilgili kişiler burada çok takılmıyor. Bana sorarsa RS 200, 250sr, ressivo 250. bunlardan hoşuna gideni alabilirsin. Bajaj Pulsar da alabilirsin tabii.
Eyw

Aga Pulsar alıp geçerim ben öbürleri Çin malı daha kötü motorlar kronikleri cok Pulsar'da aşırı iyi değil ama sağlam motor 200 bin rahat gidiyor parçası bulunuyor ustası bulunuyor.

Tip olarak NS200 tatmin etmezse RS200 yakışıklı motordur.

Rs 200 Hint diye hatırlıyorum. Ressivoda ise iyi parçalar ve sağlam motor var. Parça sıkıntısı olabilir. Ben Ressivo veya Rs 200 alırdım. 250 almazdım çünkü rs 200 daha sağlamdır. Pulsar almazdım. İyi motor ama modelini sevmiyorum.

bajaj tamamıyla titreme sorunlu son modellerde dahil olmak üzere ben hep bajajdan kaçtım emanet bile sürmüyorum şahsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…