250 CC motor tavsiyesi

XeanN7

Femtopat
Daha fazla  
Meslek
FUTBOLCU
Selamünaleyküm arkadaşlar, yeni yeni motor tutkum ortaya çıktı ve aşırı hevesliyim. Piyasada yeni çıkan güzel modelleri görüyorum, özellikle RKS CF ve Racing tarzı modeller ilgimi çekiyor. Ancak bu konuda pek fazla bilgim yok ve tecrübem de yok. Beni uzun süre götürecek güzel bir öneride bulunabilir misiniz? Bütçem çıkabilecek en fazla 200bin TL 201 bile olmaz . Vakit ayırıp yardımcı olduğunuz için şimdiden teşekkür ederim. Sevgiler…

Son düzenleme:
Selamünaleyküm arkadaşlar, yeni yeni motor tutkum ortaya çıktı ve aşırı hevesliyim. Piyasada yeni çıkan güzel modelleri görüyorum, özellikle RKS CF ve racing tarzı modeller ilgimi çekiyor. Ancak bu konuda pek fazla bilgim yok ve tecrübem de yok. Beni uzun süre götürecek güzel bir öneride bulunabilir misiniz? Bütçem çıkabilecek en fazla 200bin TL 201 bile olmaz. Vakit ayırıp yardımcı olduğunuz için şimdiden teşekkür ederim. Sevgiler…

İlk defa sürecekseniz 250 CC biraz fazla olur gibi daha önce motor deneyiminiz oldu mu hiç?

Merhaba, evet arora 125'lik sürdüm ikinci el kesinlikle düşünmüyorum sıfır olmasını istiyorum.

Bulunduğunuz şehirdeki bayiilere bakın bence Çin malına bulaşmayın servis ağı kötü ve yedek parça sorunları var CFMOTO bunlardan bir tanesi şu an için servis ağı ve yedek parça durumu nasıl bilmiyorum.

Bulunduğunuz şehirdeki bayiilere bakın bence Çin malına bulaşmayın servis ağı kötü ve yedek parça sorunları var CFMOTO bunlardan bir tanesi şu an için servis ağı ve yedek parça durumu nasıl bilmiyorum.
İstanbulda bulunuyorum işte bu motor piyasasını parça vs pek bir bilgim olmadığı için buraya yazmayı düşündüm bir çok yeni çıkan modeller görüyorum gerçekten çok hoş ve kafa karıştırıyor CFMOTO , RKS , VOGE VE BİR RS200 garanti olması için RS200 düşünmekteyim fakat aklım diğerlerinde kalıyor gerçekten görünüşleri vs çok güzel :)

Selamünaleyküm arkadaşlar, yeni yeni motor tutkum ortaya çıktı ve aşırı hevesliyim. Piyasada yeni çıkan güzel modelleri görüyorum, özellikle RKS CF ve Racing tarzı modeller ilgimi çekiyor. Ancak bu konuda pek fazla bilgim yok ve tecrübem de yok. Beni uzun süre götürecek güzel bir öneride bulunabilir misiniz? Bütçem çıkabilecek en fazla 200bin TL 201 bile olmaz . Vakit ayırıp yardımcı olduğunuz için şimdiden teşekkür ederim. Sevgiler…
Bajaj Dominar D 250

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı