250 CC motor tavsiyesi

Daha fazla  
Merhaba,

250 CC motor almayı düşünüyorum, bütçem şu anlık Max 170-180 bin civarı. Çok motor araştırdım ve kafam çok karışık RS250 alacaktım ama çoğu kişi önermedi kimisi de F/P olduğunu söyledi. rs 200 öneren çok kişi var ancak kullanıcı yorumlarına baktığımda da pek memnun olmadıklarını gördüm. İkinci el ürünlere de pek bulaşmak istemiyorum temiz ürün pek çıkmıyor tavsiyelerinizi bekliyorum.

Merhaba,

250 CC motor almayı düşünüyorum, bütçem şu anlık Max 170-180 bin civarı. Çok motor araştırdım ve kafam çok karışık RS250 alacaktım ama çoğu kişi önermedi kimisi de F/P olduğunu söyledi. RS 200 öneren çok kişi var ancak kullanıcı yorumlarına baktığımda da pek memnun olmadıklarını gördüm. İkinci el ürünlere de pek bulaşmak istemiyorum temiz ürün pekçıkmıyor tavsiyelerinizi bekliyorum.
200 NS 200 RS bakabilirsiniz güzel ve dayanıklı motorlar Çin malı almaktansa çok daha iyi.

Merhaba,

250 CC motor almayı düşünüyorum, bütçem şu anlık Max 170-180 bin civarı. Çok motor araştırdım ve kafam çok karışık RS250 alacaktım ama çoğu kişi önermedi kimisi de F/P olduğunu söyledi. rs 200 öneren çok kişi var ancak kullanıcı yorumlarına baktığımda da pek memnun olmadıklarını gördüm. İkinci el ürünlere de pek bulaşmak istemiyorum temiz ürün pek çıkmıyor tavsiyelerinizi bekliyorum.
Ne tür motosiklet düşünüyorsun naked mı ss mi ?

250sr aldım siyah/gri çok memnunum kimsenin lafına bakma git gör öyle karar ver. rs200 ile 250sr karşılaştırılacak motosiklet değil gerek teknoloji gerek duruş olarak daha iyi gözüktü bana cfmoto.

250sr aldım siyah/gri çok memnunum kimsenin lafına bakma git gör öyle karar ver. rs200 ile 250sr karşılaştırılacak motosiklet değil gerek teknoloji gerek duruş olarak daha iyi gözüktü bana cfmoto.
Hocam ben parça sıkıntısını vs dert etmem normalde ama şu aralar yurt dışından gelen ürünlere zam vs geldi diye biliyorum biraz o canımı sıktı sr250 benim de çok hoşuma gitti fakat Suzuki gsx r250 de çok hoşuma gitti. Sr250 deki deneyimlerini anlatabilir misin?

SR250 yerine RS200'ü öneririm. Gerek parça gerek usta gerek kronik problemler konusunda daha iyidir. Uzun süre kullanmayı düşünüyorsan RS200 daha mantıklı bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı