250 GB HDD önerisi

Makaleler
1
Yer
Balıkesir
250 GB boyutunda yalnızca oyun depolama amaçlı kullanacağım bir hard disk istiyorum. Bu ürünlerin fiyat skalasına göre 150 TL bütçem var diyebilirim. Bu fiyatın üstü de öneri yapabilirsiniz, değerlendirmek isterim. Ayrıca aldıktan sonra bilgisayara monte ederken gereken kablolar beraber geliyor mu? Yoksa harici bir şekilde mi satın almam lazım? SATA türleri ne işe yarıyor ve benim bilgisayarımla uyumlu olup olmadığını nasıl anlayabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Recep Baltaş 'ın bir ara 500 GB altı önermediği bir yazısını görmüştüm. 250 GB'nin uzun süredir üretilmediğini ve eğer sıfır 250 GB bulunursa bunun çok eski bir üretim HDD olduğundan sorunlu olma ihtimalinin yüksek olduğundan bahsediyordu yanlış hatırlamıyorsam.

500 GB fiyatına da çıkabilirim sorun değil. Onun hakkında önerdiğiniz var mı? Ya da sorduğum diğer sorular hakkında bilginiz var mı?

Açıkçası o konuları bende pek bilmiyorum. Laptop kullanıcı olduğum için uygun boyutlu SSD'yi alıp taktım o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…