Şu an bende TK03 mevcut. 700km 6 aylık makine. İzmir'e taşındım ve Osmaniye'den buraya getirmeyi ya da satıp İzmir'de ikinci el 250sr almayı düşünüyorum.
Şu da bir ayrı konu para biriktirmek istiyorum. Parayada kıyamıyorum. Evlenmek için bir birikimim yok. Siz olsanız ne yapardınız? Fikirleriniz için teşekkürler.
Şu an bende TK03 mevcut. 700km 6 aylık makine. İzmir'e taşındım ve Osmaniye'den buraya getirmeyi ya da satıp İzmir'de ikinci el 250sr almayı düşünüyorum.
Şu da bir ayrı konu para biriktirmek istiyorum. Parayada kıyamıyorum. Evlenmek için bir birikimim yok. Siz olsanız ne yapardınız? Fikirleriniz için teşekkürler.
SR tavsiye etmem 2 eski motorum ama izmirde güzel bir servisi var erbey motor diye kemalpaşada. O servis olduğu için alınabilir ama motor olarak 20k kullandım 250sr ı asla tavsiye etmem sorun üstüne sorun masraf üstüne masraf. Sıfır aldım 150 civarına 85 e verdim motoru. Egzantirik zincirinden ses mi dersin lifter tansiyoner arızası mı dersin hararet mi dersin sensör arızası mı dersin fan müşürü mü dersin hepsini yaşadım. Motoruda zorlayan birisi değilim keyfi kullanıyorum hafta sonları.
Tam olarak bütçeni ve yakın zamanda satmak ister misin söylersen ona göre öneri yapalım.
SR tavsiye etmem 2 eski motorum ama izmirde güzel bir servisi var erbey motor diye kemalpaşada. O servis olduğu için alınabilir ama motor olarak 20k kullandım 250sr ı asla tavsiye etmem sorun üstüne sorun masraf üstüne masraf. Sıfır aldım 150 civarına 85 e verdim motoru.
Tam olarak bütçeni ve yakın zamanda satmak ister misin söylersen ona göre öneri yapalım.