Bu Gainer ama siz Whey istiyorsunuz? İkisi arasında ciddi bir fark var ve takviye alana kadar besin alımınızı standardın üstüne çıkarın derim. İyi şekilde beslenirseniz B grubu vitaminleri zaten bünyenize almış olacaksınız.
1 kg fakat 100 gramında 80 gram protein var. Fakat bu markayı denemedim belki daha iyisi bulunabilir. Bence protein tozu alınacaksa protein oranının yüksek olması lazım karbonhidratı yağlı gıdayı her türlü yiyebilirsiniz zaten. Bütçeniz düşük diye biraz baktım fakat iyisi nasıl seçilir bende bilmiyorum.
1 kg fakat 100 gramında 80 gram protein var. Fakat bu markayı denemedim belki daha iyisi bulunabilir. Bence protein tozu alınacaksa protein oranının yüksek olması lazım karbonhidratı yağlı gıdayı her türlü yiyebilirsiniz zaten. Bütçeniz düşük diye biraz baktım fakat iyisi nasıl seçilir bende bilmiyorum.
Karbonhidratı ve yağı zaten gıdalardan rahatça karşılayabilir demek istediğim oydu çok anlaşılmaz mı yazmışım? Ben mesajda bu markayı bilmediğimi belirttim. Fakat bahsetmek istediğim konu gramajı daha az fakat protein oranı daha yüksek bir ürünü almasını tavsiye ettim. Protein tozu seçmektede uzman olmadığımı belirttim. Linkteki üründe protein oranı attığına göre daha yüksek yanlış yönlendiriyorsam özür dilerim. Ben bu ürünü paylaşarak bir şey kazanmıyorum. Fakat biraz daha açarsanız neden yanlışım bilgilenmek isterim.
Bu Gainer ama siz Whey istiyorsunuz? İkisi arasında ciddi bir fark var ve takviye alana kadar besin alımınızı standardın üstüne çıkarın derim. İyi şekilde beslenirseniz B grubu vitaminleri zaten bünyenize almış olacaksınız.
Gainer daha iyi olmazmı kilo almak için kilo almak istediğimden karbonhidrat ağırlıklı seçtim. Başlamaya düşündüğümden protein tozunu alarak başlamak mantıklı geldi