250 TL altı protein tozu önerisi

syazmuwahh

Hectopat
Yer
istanbul
Daha fazla  
O paraya alacağın protein tozundan pek hayır geleceğini sanmam.

100 gramında 19 gram protein var protein miktari çok düşük değil mi?

Bu Gainer ama siz Whey istiyorsunuz? İkisi arasında ciddi bir fark var ve takviye alana kadar besin alımınızı standardın üstüne çıkarın derim. İyi şekilde beslenirseniz B grubu vitaminleri zaten bünyenize almış olacaksınız.

Ne kadar zamandır spor yapıyorsunuz?

Protein Ocean sitesine bakabilirsin ben oradan alıyorum bir sıkıntı yaşamadım hiç.

Bu attığın gibi yerlerden almanı tavsiye etmem.

Her türlü gıda yemek ne demek? Bir de isimsiz bir ürün paylaşmışsınız. İnsanları yanlış yönlendiriyorsunuz. Böyle bir öneri yok.

Her türlü gıda yemek ne demek? Bir de isimsiz bir ürün paylaşmışsınız. İnsanları yanlış yönlendiriyorsunuz. Böyle bir öneri yok.

Karbonhidratı ve yağı zaten gıdalardan rahatça karşılayabilir demek istediğim oydu çok anlaşılmaz mı yazmışım? Ben mesajda bu markayı bilmediğimi belirttim. Fakat bahsetmek istediğim konu gramajı daha az fakat protein oranı daha yüksek bir ürünü almasını tavsiye ettim. Protein tozu seçmektede uzman olmadığımı belirttim. Linkteki üründe protein oranı attığına göre daha yüksek yanlış yönlendiriyorsam özür dilerim. Ben bu ürünü paylaşarak bir şey kazanmıyorum. Fakat biraz daha açarsanız neden yanlışım bilgilenmek isterim.

Gainer daha iyi olmazmı kilo almak için kilo almak istediğimden karbonhidrat ağırlıklı seçtim. Başlamaya düşündüğümden protein tozunu alarak başlamak mantıklı geldi

Protein Ocean sitesine bakabilirsin ben oradan alıyorum bir sıkıntı yaşamadım hiç.

Bu attığın gibi yerlerden almanı tavsiye etmem.
Ordaki tozlar falanca sitelerde indirimde bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…