mstrikeout Decipat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 2.310 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer United Kingdom 15 Şubat 2021 #11 Westronxxd dedi: Yapacak pek bir şey yok o zaman bunu alıp alışıcaz Genişletmek için tıkla... Alışılıyor zaten, benim klavyem tam boy ama neredeyse yüzüne bile bakmıyorum numpad'in.
Westronxxd dedi: Yapacak pek bir şey yok o zaman bunu alıp alışıcaz Genişletmek için tıkla... Alışılıyor zaten, benim klavyem tam boy ama neredeyse yüzüne bile bakmıyorum numpad'in.
W Westronxxd Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 409 Çözümler 2 15 Şubat 2021 #12 mstrikeout dedi: Alışılıyor zaten, benim klavyem tam boy ama neredeyse yüzüne bile bakmıyorum Numpad'in. Genişletmek için tıkla... Bir aralar alışmaya çalışmıştım ama numlock görünce elim ona gidiyor bunda gitmez alışırım
mstrikeout dedi: Alışılıyor zaten, benim klavyem tam boy ama neredeyse yüzüne bile bakmıyorum Numpad'in. Genişletmek için tıkla... Bir aralar alışmaya çalışmıştım ama numlock görünce elim ona gidiyor bunda gitmez alışırım
mstrikeout Decipat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 2.310 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer United Kingdom 15 Şubat 2021 #13 Westronxxd dedi: Bir aralar alışmaya çalışmıştım ama numlock görünce elim ona gidiyor bunda gitmez alışırım Genişletmek için tıkla... TKL olması bir noktada iyi bir şey bile aslında, özellikle oyun oynarken mouse kullanımınızı kolaylaştırıyor.
Westronxxd dedi: Bir aralar alışmaya çalışmıştım ama numlock görünce elim ona gidiyor bunda gitmez alışırım Genişletmek için tıkla... TKL olması bir noktada iyi bir şey bile aslında, özellikle oyun oynarken mouse kullanımınızı kolaylaştırıyor.