tercan Hectopat Katılım 26 Şubat 2015 Mesajlar 908 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknisyeni 6 Mart 2020 #31 A Data ya yaklaşma kardeşim onun haricinde hesaplı olması açısından Kingston öneririm.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 6 Mart 2020 #32 Nereden edindiniz bu bilgiyi?
J Jekman Hectopat Katılım 18 Mayıs 2019 Mesajlar 49 6 Mart 2020 #33 Caner Uncu dedi: Nereden edindiniz bu bilgiyi? Genişletmek için tıkla... Satın alanlardan yorumlardan okudum da ne kadar doğru bilemiyorum.
Caner Uncu dedi: Nereden edindiniz bu bilgiyi? Genişletmek için tıkla... Satın alanlardan yorumlardan okudum da ne kadar doğru bilemiyorum.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 6 Mart 2020 #34 Sanmam öyle bir durum olacağını, aksine Samsung bu konularda lider denebilir.
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 6 Mart 2020 #35 Samsung en iyisi, okuduğunuz konu linkini verirseniz daha iyi olur.
J Jekman Hectopat Katılım 18 Mayıs 2019 Mesajlar 49 6 Mart 2020 #36 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Samsung en iyisi, okuduğunuz konu linkini verirseniz daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Samsung Hafıza & Depolama Ürünleri & Fiyatları | Samsung Türkiye Samsung hafıza kartları, SSD diskler ve flash bellek modellerinin özelliklerini keşfetmek, karşılaştırmak ve Samsung Türkiye avantajlarıyla satın almak için tıklayın. www.samsung.com Yorumlar aşağıda.
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Samsung en iyisi, okuduğunuz konu linkini verirseniz daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Samsung Hafıza & Depolama Ürünleri & Fiyatları | Samsung Türkiye Samsung hafıza kartları, SSD diskler ve flash bellek modellerinin özelliklerini keşfetmek, karşılaştırmak ve Samsung Türkiye avantajlarıyla satın almak için tıklayın. www.samsung.com Yorumlar aşağıda.
The End Gigapat Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 1.733 Makaleler 13 Çözümler 10 Yer Adana / İstanbul 6 Mart 2020 #37 Dostum bugün saat 8'de Gaming Gecesi var. Gigabyte 240 GB SSD indirimli ve sınırlı olarak satılacak saat 8'i beklemeni tavsiye ederim.
Dostum bugün saat 8'de Gaming Gecesi var. Gigabyte 240 GB SSD indirimli ve sınırlı olarak satılacak saat 8'i beklemeni tavsiye ederim.
J Jekman Hectopat Katılım 18 Mayıs 2019 Mesajlar 49 6 Mart 2020 #38 The End dedi: Dostum bugün saat 8'de Gaming Gecesi var. Gigabyte 240 GB SSD indirimli ve sınırlı olarak satılacak saat 8'i beklemeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Tabi oda bir tercih ama benim için hız önemli.
The End dedi: Dostum bugün saat 8'de Gaming Gecesi var. Gigabyte 240 GB SSD indirimli ve sınırlı olarak satılacak saat 8'i beklemeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Tabi oda bir tercih ama benim için hız önemli.
The End Gigapat Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 1.733 Makaleler 13 Çözümler 10 Yer Adana / İstanbul 6 Mart 2020 #39 Jekman dedi: Tabi oda bir tercih ama benim için hız önemli. Genişletmek için tıkla... O halde Samsung 250 GB 860 EVO almanızı tavsiye ederim fakat 300 TL altında zor bulursun.
Jekman dedi: Tabi oda bir tercih ama benim için hız önemli. Genişletmek için tıkla... O halde Samsung 250 GB 860 EVO almanızı tavsiye ederim fakat 300 TL altında zor bulursun.