250 TL civarında gamepad önerisi

Merhabalar, FIFA 21, Forza Horizon 4, Mortal Kombat gibi oyunlar için bir gamepad arayışındayım. Xbox 360 kontrolcüsü önerilmiş fakat orijinal bulmak çok zor deniyor. Logitech F310 model gamepad için biraz bakındım fakat eski ürün olduğu için ve titreşimi vesaire olmadığından pek beğenmedim. Bu fiyat civarında ne alınabilir? Teşekkürler.

F310. 50 TL arttırarak Pusat Pro ama stok yok. 2. el temiz bir şey bulursanız alabilirsiniz.

F310. 50 TL arttırarak Pusat Pro ama stok yok. 2. el temiz bir şey bulursanız alabilirsiniz.
Hocam, farklı bir konuda da karşılaşmıştık. Lanet olsun bu Pusat Pro'ya. Stok gelmeyecekmiş Aralık sonuna kadar, öyle dedi Monster yetkilileri. F310 ise titreşimsiz ve eski geliyor dediğim gibi. MSI, Trust gibi markaların bilinen kontrolcüleri ya da orijinal xbox 360 kontrolcüsü bulunamaz mı acaba?

Hocam Trust kulaklık kullandım zamanında çabuk bozulmuştu. Ama düşük bütçede klavye ve faresi öneriliyor. Kalitesini çok bilemiyorum yani. Ben sizin yerinizde olsam Pusat Pro'yu beklerdim. MSI kontrolcüleri alabilirsiniz ama 250 TL'ye anca ikinci el olur.

300-350 liraya bile çıkacağım artık sinirim aşırı bozuldu. Pusat için Aralık sonuna kadar gelmeyecek dediler dediğim gibi, pek beklemek istemiyorum. Hazır bulunan gamepad bozulduğundan hiçbir oyunu oynayamıyorum neredeyse. MSI için bir kaç model buldum 300-350 liraya fakat ne kalitededir bilemiyorum. Gerçekten çok yoruldum.

@Taylor Swift Fan Cl hocam, 2. el ürün konusunda bazı problemlerim var. Pandemi dolayısı ile sağlıklı olur mu, olursa da aramak, bulmak, tedariğini sağlamak biraz zorlayıcı süreçler. Bir de, one controller'ın 2. elleri de 400'den aşağı olmayacaktır. O kadar bütçe ayırmam mümkün değil maalesef.

300'e var hocam temiz. Xbox'ın test uygulaması da var fonksiyon testi için, zaten Pusat bana çizikli kullanılmış geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…