İnsan.exe Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 570 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Şubat 2022 #1 Genellikle Bedwars Skywars falan oynuyorum. Godbridge yapmaya uygun, PvP'de işe yarayan, yüksek CPS'li bir fare ihtiyacım var. Bu bütçe ile önerilerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2022
Genellikle Bedwars Skywars falan oynuyorum. Godbridge yapmaya uygun, PvP'de işe yarayan, yüksek CPS'li bir fare ihtiyacım var. Bu bütçe ile önerilerinizi bekliyorum.
İ İCarL Decapat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2022 #2 Rampage SMX-R75 alabilirsin YouTube'da incelemeleri var 8 butonlu elektrik bandı takmanda gerek yok 40 CPS falan yapabiliyor mouse Rampage Smx-r75 Strıker Makrolu 8tuşlu Rgb Gaming Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Rampage SMX-R75 alabilirsin YouTube'da incelemeleri var 8 butonlu elektrik bandı takmanda gerek yok 40 CPS falan yapabiliyor mouse Rampage Smx-r75 Strıker Makrolu 8tuşlu Rgb Gaming Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL