250 TL Gaming mouse ve mousepad önerisi

MeReKGs67

Megapat
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Arkadaşlar şu an kullandığım Everest DLM 355 modelini yaklaşık 4 seneden beri kullanıyorum artık eskidi düzgün basmamaya başladı sağ tıkı. Mousepad ise bilgisayarcıdan aldığım 15 liralık dandik bir mousepad. Herhangi bir RGB takıntım yok kaliteli olsun yeter 1, 94 boyunda olduğumdan ötürü elim büyük ona göre Tam bileğimden orta parmağımın ucuna kadar yaklaşık 20 cm. Şu sıralar Rust oynuyorum.

Kaliteli fare almak istiyorsan ne yazıkki bütçenide arttırman gerekiyor büyük farelerin kalitelileri pahalı oluyor ne yazıkki.
Mouse:Razer Deathadder v2 Optik Gaming Mouse
Mousepad:SteelSeries Qck Heavy Medium Gaming Mousepad - Maksimum Kontrol Sağlar - Oyun Sensörleri İçin Optimize Edilmiştir: Amazon.com.tr

Ben olsam rival 300S alırdım eli büyük olanlar için kendimde kullanıyorum memnunum 50 Lira daha koyman gerek ama.

Ben olsam rival 300S alırdım eli büyük olanlar için kendimde kullanıyorum memnunum 50 Lira daha koyman gerek ama.

Bu ikisi hakkında ne dersiniz Game Booster olan çok güzel yorumlar almış. Büyük olması da cabası

Son düzenleme:
Uzun ömrülü olmaz 3 5 aya sorunlar çıkartır.

rival 300s alamam malasef 300 lira civarı kendileri ayrıca mouse pad de alacağım başlıkta göründüğü üzere

Uzun ömrülü olmaz 3 5 aya sorunlar çıkartır.

Bu yorumunuz gamebooster için galiba peki g102?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…