vlkn54 Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar bilgisayarda kullanacağım, genelde PES oynarım. Arada bir NBA falan. Kablosuz olmasını istiyorum, önerilerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Şubat 2021
Arkadaşlar bilgisayarda kullanacağım, genelde PES oynarım. Arada bir NBA falan. Kablosuz olmasını istiyorum, önerilerinizi bekliyorum.
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 14 Şubat 2021 #2 50 TL artarsa: Pusat Pro Bluetooth Gamepad | Monster Notebook Pusat Pro Bluetooth Gamepad ile oyun keyfini notebook veya telefonunuzdan sınırsız yaşayın! Turbo mod özelliği ile rakiplerinize karşı üstünlüğü ele alın! www.monsternotebook.com.tr İsteklerinize en uygun bu var sanırım.
50 TL artarsa: Pusat Pro Bluetooth Gamepad | Monster Notebook Pusat Pro Bluetooth Gamepad ile oyun keyfini notebook veya telefonunuzdan sınırsız yaşayın! Turbo mod özelliği ile rakiplerinize karşı üstünlüğü ele alın! www.monsternotebook.com.tr İsteklerinize en uygun bu var sanırım.