G GiSpam Hectopat Katılım 22 Haziran 2017 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2017 #1 Öncelikle şunu belirtiyorum, oyun oynamak gibi bir amacım olmayacak. En fazla 250 TL'ye: Kablosuz. Kullanımı rahat. Fazla yer kaplamayan klavye ve fare önerilerinizi bekliyorum.
Öncelikle şunu belirtiyorum, oyun oynamak gibi bir amacım olmayacak. En fazla 250 TL'ye: Kablosuz. Kullanımı rahat. Fazla yer kaplamayan klavye ve fare önerilerinizi bekliyorum.
M Mr.Acar Ziyaretçi 21 Kasım 2017 #2 Oyun için mi günlük kullanım için mi? Oyun için kablosuz bileşenler sınırlı sayıda, zaten olsa da çok pahalı. Oyun için: C.m. Masterkeys Lite Rgb Mekanik Klavye+ Mouse Set - n11.com Günlük kullanım için: Microsoft Wireless Desktop 3050 - Klavye - 1,000 dpi - QWERTY - siyah - Nanokatalog
Oyun için mi günlük kullanım için mi? Oyun için kablosuz bileşenler sınırlı sayıda, zaten olsa da çok pahalı. Oyun için: C.m. Masterkeys Lite Rgb Mekanik Klavye+ Mouse Set - n11.com Günlük kullanım için: Microsoft Wireless Desktop 3050 - Klavye - 1,000 dpi - QWERTY - siyah - Nanokatalog
G GiSpam Hectopat Katılım 22 Haziran 2017 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2017 #3 Günlük kullanım için istemiştim. Öneriniz güzel hoşuma gitti ama fareyi pek beğenmedim o fareyi satar farklı Microsoft faresi alırım ama veya klavyeyi tek bulursam alırım. Teşekkürler öneri için.
Günlük kullanım için istemiştim. Öneriniz güzel hoşuma gitti ama fareyi pek beğenmedim o fareyi satar farklı Microsoft faresi alırım ama veya klavyeyi tek bulursam alırım. Teşekkürler öneri için.
nxkddnsbskxndbdjdndbshd Kilopat Katılım 19 Nisan 2015 Mesajlar 990 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kâinat 21 Kasım 2017 #4 Mıcrosoft 2lf-00011q Kablosuz Siyah Set - n11.com Günlük kullanım için öneririm.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 21 Kasım 2017 #5 ASUS WT425 ve Cherry MX-BOARD 3.0 alabilirsin.