F furkansama Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.634 Çözümler 2 4 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar merhaba. 250 TL civarında klavye arıyorum. Klavye de istediğim özellikler; Sessiz olması. Işıklı olması. Türkçe Q. 'Ğ, Ü, Ş, İ, Ö' harflerinin olmasını istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Aralık 2020
Arkadaşlar merhaba. 250 TL civarında klavye arıyorum. Klavye de istediğim özellikler; Sessiz olması. Işıklı olması. Türkçe Q. 'Ğ, Ü, Ş, İ, Ö' harflerinin olmasını istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.562 Makaleler 3 Çözümler 129 4 Aralık 2020 #2 Trust GXT890 öneririm. Red Switch, Türkçe, RGB.
F furkansama Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.634 Çözümler 2 4 Aralık 2020 #3 mstfaozder dedi: Trust GXT890 öneririm. Red Switch, Türkçe, RGB. Genişletmek için tıkla... Bu klavyeyi görmüştüm çok hoş duruyor ve çoğu kişi öneriyor fakat benim bütçemiz bu biraz aşıyor.
mstfaozder dedi: Trust GXT890 öneririm. Red Switch, Türkçe, RGB. Genişletmek için tıkla... Bu klavyeyi görmüştüm çok hoş duruyor ve çoğu kişi öneriyor fakat benim bütçemiz bu biraz aşıyor.
mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.562 Makaleler 3 Çözümler 129 4 Aralık 2020 #4 Normalde daha fazla, indirimdeyken kaçırmamanızı tavsiye ederim. En önemli özelliği, mekanik.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 4 Aralık 2020 #5 mstfaozder dedi: Trust GXT890 öneririm. Red Switch, Türkçe, RGB. Genişletmek için tıkla... Tuş silinme sorunu var, ancak bu bütçedeki tek red switch klavye.
mstfaozder dedi: Trust GXT890 öneririm. Red Switch, Türkçe, RGB. Genişletmek için tıkla... Tuş silinme sorunu var, ancak bu bütçedeki tek red switch klavye.
F furkansama Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.634 Çözümler 2 4 Aralık 2020 #6 mstfaozder dedi: Normalde daha fazla, indirimdeyken kaçırmamanızı tavsiye ederim. En önemli özelliği, mekanik. Genişletmek için tıkla... Bütçemi artırabilirsem alabilirim. hadwiger dedi: Tuş silinme sorunu var, ancak bu bütçedeki tek red switch klavye. Genişletmek için tıkla... Kaç yıl içerisinde siliniyor hocam ben genel de oyun oynuyorum sürekli kullanıyorum. Şuan ki klavyem Rampage KB - r88 3-4 yıl oldu alalı yeni yeni silinmeye başladı. mstfaozder dedi: Normalde daha fazla, indirimdeyken kaçırmamanızı tavsiye ederim. En önemli özelliği, mekanik. Genişletmek için tıkla... Klavyenin sesi çok mu? Ses konusunda herhangi bir şey göremedim.
mstfaozder dedi: Normalde daha fazla, indirimdeyken kaçırmamanızı tavsiye ederim. En önemli özelliği, mekanik. Genişletmek için tıkla... Bütçemi artırabilirsem alabilirim. hadwiger dedi: Tuş silinme sorunu var, ancak bu bütçedeki tek red switch klavye. Genişletmek için tıkla... Kaç yıl içerisinde siliniyor hocam ben genel de oyun oynuyorum sürekli kullanıyorum. Şuan ki klavyem Rampage KB - r88 3-4 yıl oldu alalı yeni yeni silinmeye başladı. mstfaozder dedi: Normalde daha fazla, indirimdeyken kaçırmamanızı tavsiye ederim. En önemli özelliği, mekanik. Genişletmek için tıkla... Klavyenin sesi çok mu? Ses konusunda herhangi bir şey göremedim.
mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.562 Makaleler 3 Çözümler 129 4 Aralık 2020 #7 Sesi çok değil, Outemu Red Switch videoları var. Kullanıma göre, 1 sene en az.
F furkansama Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.634 Çözümler 2 4 Aralık 2020 #8 mstfaozder dedi: Sesi çok değil, Outemu Red Switch videoları var. Kullanıma göre, 1 sene en az. Genişletmek için tıkla... MSI Vigor GK20 Mekanik Hisli Türkçe RGB Gaming Klavye | ITOPYA bu klavye nasıldır? Bilginiz var mı?
mstfaozder dedi: Sesi çok değil, Outemu Red Switch videoları var. Kullanıma göre, 1 sene en az. Genişletmek için tıkla... MSI Vigor GK20 Mekanik Hisli Türkçe RGB Gaming Klavye | ITOPYA bu klavye nasıldır? Bilginiz var mı?