250 TL klavye önerisi

Makaleler
5
Yer
𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣
Sadece günlük hayatımda yazı yazmak için kullanacağım. Membran ya da mekanik olması fark etmez, kaliteli olsun yeter. Karanlıkta kullanım rahatlığı açısından ışıklı olursa sevinirim, mümkünse RGB. Klavyenin beyaz renk olması tercihimdir. Bütçemi 250-300 ₺'ye kadar çıkartabilirim. Önerileriniz için teşekkürler şimdiden.

Son düzenleme:
Outemu blue switch ve RGB'li;
Membrane ve RGB'li;
Outemu blue switch ve rainbow aydınlatmalı;

Outemu Blue Switch:
Tavsiyem biraz koyun ve RGB olanını alın.
Membrane:
Maalesef doğru düzgün Red Switch yok bu bütçede.

Seç beğen al.

Moderatör arkadaşa selam olsun, başlığı mükemmel düzenlemiş. %60 klavye istemiştim arkadaşlar, moderatör silmiş.

Arkadaşlar, mekanik olsun diye özelliklerden kısılacaksa gerek yok, membran da olur. Yazı yazacağım zaten sadece, beyaz renk ve RGB olması ilk tercihimdir. Teşekkürler önerileriniz için. Bu arada %60 klavye isterim, sağ olsun silmiş moderatör.

Bu var;
Yorumları gayet olumlu. 180 TL klavye. Üstelik tuşları puding.

Hocam güzelmiş bu, ancak yurt dışından hiç alışveriş yapmadım. Gümrükte sıkıntı çıkmasın, ne kadar vergi öderim? Ayrıca Royal Kludge RK61 hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bunlar sadece tuş takımı.
Sevinmiştim.
Hocam güzelmiş bu, ancak yurt dışından hiç alışveriş yapmadım. Gümrükte sıkıntı çıkmasın, ne kadar vergi öderim? Ayrıca Royal Kludge RK61 hakkında ne düşünüyorsunuz?
Alınabilir. Dediğiniz klavye 50 dolar. Yani 370 TL vergisiz hali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…