250 TL klavye önerisi

Yurtdışında k552 Kumara versiyonu hotswappable bir klavyeydi ve insanlar sadece outemu switchleriyle değiştirebildiklerini iletiyorlardı. Daha önce başka bir konuda yazmışım hatta

Outemu red switchde çok ping sesi var. Genel olarak Outemu switchlerde yay sesi çok oluyor, premium switchlerini denemedim şu ana kadar sadece red ve blueya sahibim.
Türkiye'den alacak insanlar için başka bir %60 klavye seçeneği de bulunmuyor.
Acaba bu klavyeye Outemu Ice switch takılabilir mi?

Stok durumuyla alakalı oluyor genelde bu. Bu arada kesinlikle Turkey Direct Mail seçin Banggood'tan alışveriş yaparken bence.

Şu linkteki gibi alt kısımda ledler için boşluk varsa takılır. Direkt aynı gibi bottom housing kısmı fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla.

Allah'tan konu sahibi bilgisiz değil.

Geçen hafta tam 200 TL'ye gamepower warlock compact red switch aldım bugün elime geçti şaka gibi klavye abi msi vigor gk30 kullanıyordum daha öncesinde ama bu klavye ondan net çok çok daha iyi ayrıca arkadaşımda gamepower warlock normal uzun klavyesi vardı ondan görüp almıştım ama garip bir şekilde compact olanı normal olandan da çok farklı ve çok daha iyi kesinlikle tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…