Arkadaşlar biliyorum bu fiyata adamakıllı klavye yok ama daha yeni kırdım ve acil almam lazım. Mekanik olamaz zaten ama en azından mekanik hisli ve RGB klavye önerir misiniz?
Arkadaşlar biliyorum bu fiyata adamakıllı klavye yok ama daha yeni kırdım ve acil almam lazım. Mekanik olamaz zaten ama en azından mekanik hisli ve RGB klavye önerir misiniz?
En ucuz GameNote KB-487L Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! GameNote KB-487L Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
www.akakce.com
Bunun dışında bütçe arttırırsanız 300 TL civarı Galax Stealth 3 var mekanik olarak.
Eğer olur da 300 TL'ye çıkarsan" Game Booster G76K öneririm."1 bucuk-2 yıldır kullanıyorum. Hala mükemmel çalışıyor. Trendyol'da 300 TL. Belki başka sitelerde daha ucuzdur.
Turbox ürünlerin bile yorumları kalpler ve gülücüklerle dolu. Trendyol, Hepsiburada, Çiçeksepeti gibi yerlerde yorumlara göre ürün değerlendirmek mantıklı değil.