BeratG Hectopat Katılım 26 Aralık 2018 Mesajlar 30 26 Aralık 2018 #1 K70 104 Tuşları RGB LED Backlight Punk Klavye Tuş Oyun Klavye USB Kablolu Yuvarlak Klavye Tuş Arkadaşlar böyle bir klavye buldum. Tipi, mekanik olması ve fiyatı hoşuma gitti. Bu fiyata alınır mı? Veya bu fiyata öneriniz var mı? Mekanik olmasa da güzel görünümlü ve iyi bir fiyata sahip olması yeterli (Maksimum 250 TL).
K70 104 Tuşları RGB LED Backlight Punk Klavye Tuş Oyun Klavye USB Kablolu Yuvarlak Klavye Tuş Arkadaşlar böyle bir klavye buldum. Tipi, mekanik olması ve fiyatı hoşuma gitti. Bu fiyata alınır mı? Veya bu fiyata öneriniz var mı? Mekanik olmasa da güzel görünümlü ve iyi bir fiyata sahip olması yeterli (Maksimum 250 TL).
CanerX Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2014 Mesajlar 1.367 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Şanlıurfa 26 Aralık 2018 #2 Steelseries Apex M100.
oduncu_yılmaz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 2.235 Çözümler 13 Yer Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2018 #3 Hocam bunu önerebilirim.
2 241301 Kilopat Katılım 26 Aralık 2018 Mesajlar 191 Çözümler 1 26 Aralık 2018 #4 Ben de size bunu önerebilirim. Hemde kaliteli hem hediyeleri bol bir ürün. Memnunum.
20 Percent Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2016 Mesajlar 3.872 Çözümler 9 26 Aralık 2018 #5 Trust GXT890 - TR Sürprizbozan Bu kanalı pek sevmiyorum ama klavyeyi incelemek için videoya göz atabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Trust GXT890 - TR Sürprizbozan Bu kanalı pek sevmiyorum ama klavyeyi incelemek için videoya göz atabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
UmuTzn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2016 Mesajlar 2.310 Makaleler 11 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2018 #6 20 Percent dedi: Trust GXT890 - TR Sürprizbozan Bu kanalı pek sevmiyorum ama klavyeyi incelemek için videoya göz atabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yerli kanallara destek verelim (Video bana ait bu arada) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Konuyu saptırmadan önerime geçeyim. Bu fiyat bandında olmasa da şu sıralar 225TL'ye Yukko'dan aldığım ve 2 gün önce elime ulaşan, Sharkoon Skiller SGK3. Sürprizbozan: Diğer Görseller
20 Percent dedi: Trust GXT890 - TR Sürprizbozan Bu kanalı pek sevmiyorum ama klavyeyi incelemek için videoya göz atabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yerli kanallara destek verelim (Video bana ait bu arada) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Konuyu saptırmadan önerime geçeyim. Bu fiyat bandında olmasa da şu sıralar 225TL'ye Yukko'dan aldığım ve 2 gün önce elime ulaşan, Sharkoon Skiller SGK3. Sürprizbozan: Diğer Görseller
Cooler Master Türkiye Cooler Master Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Ağustos 2013 Mesajlar 2.943 Makaleler 10 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri cmturkiye@coolermaster.eu Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2018 #7 Beğenilen modelimiz olam Masterkeys Lite L modelimizi önerebiliriz. Cooler Master MasterKeys Lite RGB LED Memchacinal TR Oyuncu Klavyesi
Beğenilen modelimiz olam Masterkeys Lite L modelimizi önerebiliriz. Cooler Master MasterKeys Lite RGB LED Memchacinal TR Oyuncu Klavyesi
MysticVezonTR Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 1.540 28 Aralık 2018 #8 Bütçenizin az üstünde ama gerçek mekanik ve kalitesini tartışmamızın gerek olmadığı Kingston klavyemi satıyorum ilgilenirseniz.
Bütçenizin az üstünde ama gerçek mekanik ve kalitesini tartışmamızın gerek olmadığı Kingston klavyemi satıyorum ilgilenirseniz.