200-250 TL arası klavye satın almak istiyorum. 250 lirayı fazla geçmesin mümkünse. Klavye daha çok oyun için bilhassa LoL için. Aklımda K55 RGB ve CM Masterkeys Lite L var. İkisinin arasından görünüş olarak K55 daha hoşuma gidiyor. Hangisini tercih etmeliyim artı ve eksi yönleri nelerdir ikisinin de? Gamepower Warlock mekanik bunlar ise değil hangisi daha iyidir? Bu klavye için çok iyi şeyler okumadım forumda çok tavsiye edilmediği söyleniyor. Alternatif önerileriniz varsa da bekliyorum.
İndirim olarak yakın zamanda hangi büyük indirim günleri var? Ben bunu okulların kapanmasına doğru alacağım. K55 RGB önerir misiniz? CM modeline göre artı ve eksileri nelerdir?
Corsair K55'in Masterkeys Lite'e göre eksileri hissiyatı ve üç bölgeli RGB aydınlatması olması. Artıları ise bilek desteği, medya tuşları ve makro tuşları olması.
Teşekkür ederim. CM hoşuma gitti. RGB efekti daha hoş duruyor. Ayrıca mem-chanical bir klavye. K55 membrane. Fiyatları aynı aşağı yukarı. Birde yanına şunu almak istiyorum önerir misiniz?
1.5 sene CM Masterkeys Lite L kullandım. K55'i öneririm fakat Masterkeys Lite L'in en büyük artısı Mem-Chanical adlı özel bir Switch kullanıyor olması. Kabaca yarı mekanik diyebiliriz.
Düz membrane klavyenin hissiyatı bana kalırsa berbat. Mediamarkt, Teknosa tarzı bir yerde mutlaka teşhir G213 vardır. Deneyin derim. Hissiyatları tamamen aynı. Ağır basım bence.
1.5 sene CM Masterkeys Lite L kullandım. K55'i öneririm fakat Masterkeys Lite L'in en büyük artısı Mem-Chanical adlı özel bir Switch kullanıyor olması. Kabaca yarı mekanik diyebiliriz.