250 TL klavye önerisi

Gvidia Nforce

Hectopat
Merhabalar, forumdan öneri ile aldığım Cooler Master Devastator 2 klavyesini değiştireceğim. Aradığım klavye şu tarz bir şey, Gigabyte GK-Force K7 (geçen seferde bunun gibi istediğimi söylemiştim). Klavye low profile ve dynamic volume (tam böyle mi deniyor bilmiyorum ama şu ses arttırıp azalttığımız scroll) var, bütçe çok önemli değil, başlık tam olsun diye 250 TL dedim. Tasarım olarak benzeyen ve bu iki özellik olan bir klavye arıyorum beklenti sıralaması yapmam gerekirse "tasarım > dynamic volume > low-profile". Mekanikmiş veya değilmiş önemli değil, yardımcı olabilirseniz memnun olurum, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
bunu alabilirsin dostum yorumlar 5.0 yıldız Rampage Kb-r88 Siyah Usb Mekanik Hisli Ve Pad Gaming Q Klavye - n11.com

Kesinlikle uzak durulacak bir klavye.Plastiğinin kalitesi aşırı kötü yazılar siliniyor boşu boşuna buna paranı harcama. İstersen şuna bir bak. Rush Halogame RK828 RGB Metal Semi Mechanical Ses Oyuncu Fiyatı
Bu klavyede White Switch [ Clear Switch ] var sesi o kadar fazla değil.RGB Modları da gayet güzel ve ayriyetten işine yarar mı bilmem ama mikrofon var. Yani ışıkları sese duyarlı olarak yanıp sönüyolar. Tabi bir sürü RGB Modu var.

Aynı klavyeyi kullanıyorum tavsiye etmem! 19 anti-ghosting yazarken ctrl+w+space+4 kombinasyonu çalışmıyor. (Sadece 4.) Sadece 3 rengi var. Multimedya tuşları FN'ye basmadan çalışmıyor. (Bu benim için eksi.) Malzeme kalitesini tatışmayalım. Tek artısı Windows kilit ve bilek desteği (bez) var. -_-

2. fotoda flaş patlamış aydınlatma o kadar da berbat değil. W A S D ve ok tuşlarını içinden çıkan tuşlarla ben değiştirdim.
Bir şey unuttum. Tuşların üzerinden bakıldığında led az geliyor. 90 derece açıyla bakılmadığı sürece tuşların içine aydınlatma girmiyor. (Bu arada klavyeyi temizlerken "Y" tuşu kırıldı, japonlarken yamuk tuttu.

Arkadaşlar bu klavyelerde aradığım özellikler yok konuyu okumadan öneri falan mı yaptınız :/

Bu iki klavyeyi kesinlikle öneriyorum başka bilmediğiniz merdiven altı markalara kanmayın.
Ben G213 kullanıyorum öneriyorum gayet memnunum.

Bunlar mekanik hisli klavyeler mi oluyor? hepsiburada da ikisi de indirimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…