250 TL klavye önerisi

Bence kırmızı LED'li alma Logitech K400+ öneririm şu an onunla yazıyorum.
Mekanik fln. değil ama hassasiyeti güzel.

Not: fiyatı yazmamışım ben aldığımda 120tl idi.
Not2: istersen içini açıp led koyarsın.

Bağlantıdaki ürünü kullanmadım. O yüzden net bir fikrim yok.
Ürüne yapılan yorum, incelemeler ve internet üzerindeki geri bildirimlere göz atın.

Bağlantıdaki ürünü kullanmadım. O yüzden net bir fikrim yok.
Ürüne yapılan yorum, incelemeler ve internet üzerindeki geri bildirimlere göz atın.
Gamepower Warlock modeli çok sıkıntılı bir modeldi. Hem kalitesizdi, hem HER tuştan yay sesi geliyordu, ledleri sönüyordu, kendi kendine tuşlara basıyordu... Çok kronik sorunlu bir modeldi. O yüzden compact hali bile olsa alınmaması gerektiğini düşünüyorum.

GamePower Calypso Rainbow Optik Mekanik Kırmızı Switch USB Gaming Klavye - incehesap.com

En giriş seviyesi klavye benim açımdan GXT 890 CADA'dır. O en son 335 TL civarlarındaydı. Bütçe arttırımı yapın falan demeyeceğim. Gamepower ne kadar tavsiye etmesem bile yukarıdaki ürün optik mekanik (ne kadar optik olabilir o fiyata bilemem :D ) ve Gamepower ürünleri arasında az şikayet edilen bir model olduğu için önerme olarak değil ama seçenek olarak sunabilirim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı