250 TL Mekanik Klavye Önerisi

Merhaba, bu klavyeyi ilk defa görüyorum maalesef bir bilgim yok ancak incelemeleri izleyebilirsiniz izlemediyseniz.
Yabancı ve Türkçe dilde videolar mevcut gördüğüm üzere.

Forumda sıkça tavsiye edilen ve kullananların memnun kaldığı bir klavye var;

Maalesef ışıklandırması yok. Bu klavyede Blue Switch var Red Switchlerde şimdilik stok kalmamış deniyor. İçinde çok kaliteli Cherry MX switch mevcut. Çok uygun bir fiyata kaliteli bir klavye istiyorsanız kaçırmayın.

Son düzenleme:
Trust GXT980
Yanlış yazdım Trust GXT890 CADA olucaktı

İsim basılmış bir klavye Philips diye alınmaz ben önermiyorum. US $36.3 41% OFF|Bilgisayar ve Ofis'ten Klavyeler'de AULA Oyun Mekanik Klavye 104 Tuşları Kablolu Arkadan Aydınlatmalı Metal Anti ghosting Ile Bilgisayar PC için İngilizce Rusça İspanyolca Arapça Aliexpress.com'da | Alibaba Grup

Eğer daha çok FPS, shooter oyunlar oynuyorsanız önerim red switch almanız alır. Trust Gxt 890 (Red) ve Sharkoon Purewriter RGB (Red, Blue)

Daha çok MOBA ve yazı için kullanacaksanız blue switch alınabilir ve ışık önemli değilse kesinlikle Gigabyte Force K83 almalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…