A akiyorm Kilopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 1.944 Çözümler 39 22 Haziran 2019 #1 250 TL bütçem var, 7.1 destekli CS:GO, PUBG gibi FPS oyunlarında ses kasmalı bir kulaklık istiyorum. Aynı zamanda harici mikrofonum da yok, güzel bir mikrofonu olan 250 TL bir kulaklık öneriniz var mı? Teşekkürler.
250 TL bütçem var, 7.1 destekli CS:GO, PUBG gibi FPS oyunlarında ses kasmalı bir kulaklık istiyorum. Aynı zamanda harici mikrofonum da yok, güzel bir mikrofonu olan 250 TL bir kulaklık öneriniz var mı? Teşekkürler.
ufoandaliens Hectopat Katılım 28 Ocak 2018 Mesajlar 616 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2019 #2 250 TL bandına kadar alınacak bilecek fiyat performans bir kaç kulaklık şunlar var; N11.com sitesine yönlendiriliyorsunuz www.akakce.com RAMPAGE Stormy 7.1 Usb Surround Kulak Üstü Gaming Kulaklık Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt RAMPAGE Stormy 7.1 Usb Surround Kulak Üstü Gaming Kulaklık Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kaz www.mediamarkt.com.tr İncehesap.com sitesine yönlendiriliyorsunuz www.akakce.com N11.com sitesine yönlendiriliyorsunuz www.akakce.com
250 TL bandına kadar alınacak bilecek fiyat performans bir kaç kulaklık şunlar var; N11.com sitesine yönlendiriliyorsunuz www.akakce.com RAMPAGE Stormy 7.1 Usb Surround Kulak Üstü Gaming Kulaklık Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt RAMPAGE Stormy 7.1 Usb Surround Kulak Üstü Gaming Kulaklık Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kaz www.mediamarkt.com.tr İncehesap.com sitesine yönlendiriliyorsunuz www.akakce.com N11.com sitesine yönlendiriliyorsunuz www.akakce.com
A akiyorm Kilopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 1.944 Çözümler 39 26 Haziran 2019 #3 Teşekkürler James Donkey aldım.
ufoandaliens Hectopat Katılım 28 Ocak 2018 Mesajlar 616 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2019 #4 akiyorm dedi: Teşekkürler James Donkey aldım. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun güle güle kullanın. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2020
akiyorm dedi: Teşekkürler James Donkey aldım. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun güle güle kullanın.