Yakın zamanda Aternos sunucusu kullanıyordum ama RAM yetersiz kaldı. 4-5 kişiyle oynamak istiyoruz, mod kurmak istemiyoruz, lag olmasın ve 7/24 açık kalsın. 250 TL civarı bir bütçemiz var, sunucu öneriniz var mıdır?
Yakın zamanda Aternos sunucusu kullanıyordum ama RAM yetersiz kaldı. 4-5 kişiyle oynamak istiyoruz, mod kurmak istemiyoruz, lag olmasın ve 7/24 açık kalsın. 250 TL civarı bir bütçemiz var, sunucu öneriniz var mıdır?
Batihost'un 6gb ram ve R9 veya İ9 sunucularından birisini seçebilirsiniz, Xeon işlemcili sunucuları tercih etmeyin, minecraft'ın yeni sürümlerinde zorlanıyor.
Eğer öğrenci veya oyun oynamaya çok vakti olmayan insanlarsanız Exaroton mantıklı.
Kredi mantığıyla çalışıyor. Seçtiğiniz ram * açık kalan süre gibi bir matematiği var (sitesinde detaylı gözüküyor.) Kullanmadığınıda krediniz site cüzdanında duruyor.(Geri çekilmiyor) Bu yüzden öğrenci vs. insanlar için bence daha mantıklı. Mod konusunda da ister site envaterinden ister bireysel kendin mod yükleyerek kullanabiliyorsun. Aternos'un paralı hizmeti olduğu için ekranı şaşırtmaz. Aternos'dan daha çeşitli ayarları var. Kullanıcı envanteri, canı, konumu görme vs.