Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2022 #21 Eliniz küçük değilse Aorus M3 tercih edilebilir bana kalırsa. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Berat Üstünsoy dedi: 2 yıldır G300S kullanıyorum Logitech. Oldukça memnunum. Ergonomik ve hafif. Kesinlikle öneririm. Genişletmek için tıkla... Sizin memnun olmanız ürünün kronik sorunlu olduğunu değiştirmez, alınmamalı.
Eliniz küçük değilse Aorus M3 tercih edilebilir bana kalırsa. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Berat Üstünsoy dedi: 2 yıldır G300S kullanıyorum Logitech. Oldukça memnunum. Ergonomik ve hafif. Kesinlikle öneririm. Genişletmek için tıkla... Sizin memnun olmanız ürünün kronik sorunlu olduğunu değiştirmez, alınmamalı.
OrackBobama Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2022 #22 Slippin Jimmy0 dedi: Şu an 200TL'ye V2 mini varken, o da alınmaz dostum. Genişletmek için tıkla... Çok bir farkları yok aslında tepkime süreleri aynı ve viper'in dpi tutarlılığı daha iyi ayrıca azda olsa viper daha hafif.
Slippin Jimmy0 dedi: Şu an 200TL'ye V2 mini varken, o da alınmaz dostum. Genişletmek için tıkla... Çok bir farkları yok aslında tepkime süreleri aynı ve viper'in dpi tutarlılığı daha iyi ayrıca azda olsa viper daha hafif.