250 TL Mouse önerisi

Saol ama rampage kalitesiz gibi geliyor bana çok dayanmaz gibi geliyor tavsiyen için teşekkürler

Rica ederim... Elimde Rampage'in SN-R10 kulaklığı var. Alalı 2 sene veya daha fazla olmuştur. Hiç bir sıkıntısı yok. Tabi cihazın ömrü, kullanıma göre değişir.

Yani bilmediğim için önyargılıyım biraz haklısın ben emin olmak istiyorum en az 3-5 sene kullanacağım
Teknoloji işi şans işi. 1000 TL'lik mouse da alsan belki 2. gününden bozuk çıkacak? Bilemeyiz. Benimde çok kaliteli ürünlerim bozuldu. Mesela babamda Microsoft'un bir klavyesi var. 16 yıllık, halen bozulmadı. Yani şansına kalmış. Güzel bir marka diye bozulmayacak diye bir kaide yok.

Haklısın

Biraz küçük gibi geliyor bana mouse güzel ama g tuşları çok zor kullanılıyor
G tuşu nedir? Hangi tuş o ben bilmiyorum. Yandaki 2 tuşlarmı?

Ben de senin gibi araştırdım bu fiyat bandında rival 300s bulabildim. Trendyol da bayrama özel çek ile 50 tl indirimle 160 TL'ye geliyor. Henüz sipariş geçmedim, bayramdayız zaten kargoya çıkmazlar. Biraz daha bekletiyorum. Logitech g pro 2. el de bakabilirsin benim gibi.

Konu açmıştım bende. Bu mouselarda önemli olan programsız DPI arttırmaları ve sensörü. Truemove sensörü başarılı, logitech g prodaki 3360 pw sensörü de en iyi sensörlerden biri. Rampage shine düşündüm fiyatından dolayı fakat o bi alt sensörü kullanıyor.
149 mu? Biraz önce 179'du. Hemen tükeniyorsa sende al. Bende alacağım.

7200 DPİ kullanan var mıdır? Genellikle 800 veya 1200 kullanıyorlar.
Var hocam. Mesela ben

G tuşları yanlardaki 6 tuştur

Trendyoldaki rival 300s de mouse pad var mı çünkü mouse pad de 30 tl mi ne

100-250tl bandında mause konusunda en iyi marka steelseries.
Rival 110/105/300s seçeneklerinden birini tavsiye ederim. Rival 110 kullandım, tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…